Στην κορυφή του πλανήτη με τον Π. Παπαδόπουλο - Σπουδαίες έρευνες από την Χ. Νικολακοπούλο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην κορυφή του πλανήτη με τον Π. Παπαδόπουλο - Σπουδαίες έρευνες από την Χ. Νικολακοπούλο

Στην κορυφή του πλανήτη με τον Π. Παπαδόπουλο - Σπουδαίες έρευνες από την Χ. Νικολακοπούλο

Share This
Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πολύ γρήγορα έχουν τρέξει οι εξελίξεις με την ανάπτυξη του διαστημικού τουρισμού, ένα ζήτημα που έφερε στην πραγματικότητα μας, με μια μεγάλη προσπάθεια ο Δρ Περικλής Παπαδόπουλος της NASA. Η πρωτοβουλία μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει βρει τόσο υποστηρικτές όσο και ανταγωνιστές. Ο κορυφαίος καθηγητής αναφέρθηκε στα όσα η ομάδα του τρέχει και ήδη έχει εξασφαλίσει συμφωνίες και φυσικά και στο πρόγραμμα εκτόξευσης των μικρό δορυφόρων με αμιγώς ελληνική ταυτότητα και χρήση, το Λ-SAT και τις σημαντικές δυνατότητες που ανοίγονται με την εκτόξευση του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα ανέπτυξε το πρόγραμμα του space portal στην Καλαμάτα που τρέχει με σκοπό να γίνει εδώ το ευρωπαϊκό σημείο αναφοράς.
Νωρίτερα η Δρ Χαρά Νικολακοπούλου από το Μουζάκι γράφοντας την δική της πρωτοποριακή ερευνητική πορεία μίλησε για την ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης στην σύγχρονη Ελλάδα παρουσιάζοντας παράλληλα τα σπουδαία αποτελέσματα που κάνει στην Αγγλία σε πανεπιστημιακό και ερευνητικό επίπεδο στη μάχη κατά του καρκίνου και στη μελέτη για τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages