Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης επιθεώρησε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης επιθεώρησε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος

Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης επιθεώρησε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος

Share This
ANASTASOPOYLOS SYNANTHSH ME PROEDROYS KOINOTHTON GIA YDROMETRHTESΟ δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος με τον αντιδήμαρχο Βλαχοδημητρόπουλο Αναστάσιο, τους προέδρους Τ.Κ. Μηλίτσας και Τ.Κ. Δάρα, και υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και με τη παρουσία εκπροσώπου του εργολάβου ενημερώθηκε για την εργασία «Μεταφορά υδρομετρητών στο Νέο Δίκτυο Μηλίτσας – Καρποφόρας –Ριζόμυλο – Δάρα», συνολικού προϋπολογισμού 44.993,40 ευρώ με ΦΠΑ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε με τους προέδρους η διαδικασία εκτέλεσης των εργασιών και συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προτεινόμενες λύσεις για την καλύτερη και ταχύτερη εκτέλεση της εργασίας.
Ο δήμαρχος ανέφερε τη σπουδαιότητα της εργασίας και ζήτησε από τον εκπρόσωπο του εργολάβου την εντατικοποίηση των εργασιών και την έγκαιρη ολοκλήρωση τους.
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΛΥΜΑΤΩΝ
Ο δήμαρχος, επισκέφθηκε, επίσης, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Νικόλαο Δουρούμη και υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και εκπρόσωπο του εργολάβου, επιθεώρησε τις εργασίες στη Τ.Κ.Λευκοχώρας του έργου «Συλλογή Μεταφορά και Επεξεργασία λυμάτων στα Τ.Δ. Αβραμιού-Λευκοχώρας (τμήμα ΙΙ)» συνολικού προϋπολογισμού 2.577.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.
Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης συζητήθηκαν με τους κατοίκους της Τ.Κ. Λεκοχώρας οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν και προτάθηκαν λύσεις για τα προβλήματα που θα ανακύψουν κατά τη φάση υλοποίησης του έργου. ο Στάθης Αναστασόπουλος ανέπτυξε τα οφέλη από την υλοποίηση του έργου και διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι το εν λόγω έργο θα εξυπηρετήσει μόνο τις Τ.Κ. Αβραμιού και Λευκοχώρας.
Τέλος, ενημέρωσε τους κατοίκους ότι συνεργεία της ΔΕΥΑΜ , θα βρίσκονται στην Τ.Κ Λευκοχώρας, από τη Δευτέρα 23/09/2013 έως και τη Παρασκευή 27/09/2013, προκειμένου να σημαδέψουν, μετά από υπόδειξη των κατοίκων, τα σημεία σύνδεσης των ιδιοκτησιών με το δίκτυο αποχέτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages