Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Νέο Δημαρχείο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Νέο Δημαρχείο

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Νέο Δημαρχείο

Share This
neo_dimarxeioΆρ­χι­σε η το­πο­θέ­τη­ση πλα­κι­δί­ων, ά­με­σα η το­πο­θέ­τη­ση γυ­ψο­σα­νί­δων, α­λου­μι­νί­ων και δι­κτύ­ων.
Προ­χω­ρούν κα­λώς οι ερ­γα­σί­ες για το νέ­ο Δη­μαρ­χεί­ο, δε­δο­μέ­νου ό­τι εί­ναι α­πρό­σκο­πτη η χρη­μα­το­δό­τη­ση α­πό το Πρό­γραμ­μα Δη­μο­σί­ων Ε­πεν­δύ­σε­ων.
Αυ­τήν την πε­ρί­ο­δο το­πο­θε­τούν­ται πλα­κά­κια τύ­που «γρα­νί­της» στο ι­σό­γει­ο, ε­νώ έ­χουν δι­α­στρω­θεί οι τσι­μεν­το­κο­νί­ες σε ό­λους τους ο­ρό­φους, οι ο­ποί­ες α­πο­τε­λούν τη βά­ση για την το­πο­θέ­τη­ση πλα­κι­δί­ων. Η ο­λο­κλή­ρω­ση αυ­τών των ερ­γα­σι­ών α­να­μέ­νε­ται να γί­νει μέ­χρι τις 15 Σε­πτεμ­βρί­ου.
neo_dimarxeio1Στο πλαί­σιο του έρ­γου, έ­χουν εν γέ­νει ο­λο­κλη­ρω­θεί τα σο­φα­τί­σμα­τα και έ­χουν το­πο­θε­τη­θεί τα πα­λιά μάρ­μα­ρα – α­φού έ­γι­νε σ’ αυ­τά κα­θα­ρι­σμός και γυ­ά­λι­σμα – ως πρέ­κια των πα­ρα­θύ­ρων στη βό­ρεια ό­ψη, ε­νώ στις λοι­πές ό­ψεις έ­χουν μπει και­νούρ­για μάρ­μα­ρα γι’ αυ­τό το σκο­πό.
Με σκο­πό την ε­νί­σχυ­ση της αν­το­χής τους, ο­ρι­σμέ­νες κο­λώ­νες έ­χουν ε­πεν­δυ­θεί με αν­θρα­κο­νή­μα­τα, ε­νώ στους κόμ­βους αυ­τών με τα δο­κά­ρια έ­χει γί­νει πε­ρί­σφι­ξη με λά­μες.

neo_dimarxeio2Ε­πί­σης, έ­χουν εν γέ­νει το­πο­θε­τη­θεί οι α­γω­γοί α­ε­ρι­σμού – κλι­μα­τι­σμού.
Θα α­κο­λου­θή­σουν η ε­πέν­δυ­ση των τοί­χων με γυ­ψο­σα­νί­δες, η το­πο­θέ­τη­ση δο­μη­μέ­νης κα­λω­δί­ω­σης και η εγ­κα­τά­στα­ση η­λε­κτρο­λο­γι­κών κα­λω­δι­ώ­σε­ων, ό­πως και των σω­λη­νώ­σε­ων γε­ω­θερ­μί­ας. Ε­πί­σης, θα το­πο­θε­τη­θούν τα προ­φίλ α­λου­μι­νί­ου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages