Δυναμική παρουσία του Ν.Ο.Κ. στο ΟΑΚΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δυναμική παρουσία του Ν.Ο.Κ. στο ΟΑΚΑ

Δυναμική παρουσία του Ν.Ο.Κ. στο ΟΑΚΑ

Share This
NOK AGONISTIKOΤΡΙΑ χρυσά μετάλλια, όλα από την Βασιλική Μπάκα και αρκετά πλασαρίσματα στην πρώτη οχτάδα στις Κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ουκ ολίγα ατομικά ρεκόρ ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός του Ν.Ο.Κ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το διάστημα 22-27 Ιουλίου.
Αξιόλογη η προσπάθεια των 
Παμπαίδων/Παγκορασίδων
Ο καλαματιανός όμιλος συμμετείχε με συνολικά έντεκα (11) κολυμβητές, οι έξι εκ των οποίων συμμετείχαν το πρώτο τριήμερο (22-24 Ιουλίου) στις κατηγορίες των Παγκορασίδων Α, Β και Παμπαίδων Α, Β. Οι έξι αθλητές ταξίδεψαν πρώτοι στην Αθήνα την Κυριακή 21 Ιουλίου μαζί με τον προπονητή Στάθη Μπακολιά και έκαναν αξιόλογη προσπάθεια, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πλασαριστούν στην πρώτη οχτάδα στο αγώνισμα τους, αν και βρέθηκαν πολύ κοντά στον συγκεκριμένο στόχο αρκετές φορές (9η θέση για Σκιαδοπούλου – 50μ. ελεύθερο και Τσακάλη – 200μ. ελεύθερο).
«Ονειρικές» εμφανίσεις 
από την Βασιλική Μπάκα!
Την Τετάρτη ταξίδεψε στην Αθήνα η δεύτερη 5μελής αποστολή για να συμμετάσχει στις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων.
MPAKA BASILIKH PANELLHNIO KATHGORIONΤα αποτελέσματα των κολυμβητών ήταν άκρως ικανοποιητικά, πρώτον με τα πολλά ατομικά ρεκόρ που σημειώθηκαν και δεύτερον με τα πλασαρίσματα στην πρώτη οχτάδα. Ο Ν.Ο.Κ. κατέκτησε συνολικά 3 χρυσά μετάλλια, όλα από την απίστευτη Βασιλική Μπάκα, η οποία απέδειξε και πάλι πως στην ηλικία της δεν έχει αντίπαλο! Η 15χρονη κολυμβήτρια «έσπασε» τα κοντέρ στα 50μ. ελεύθερο, σημειώνοντας χρόνο 26.37, δηλαδή περίπου 25 δέκατα του δευτερολέπτου κάτω από το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών!
Επίσης, στα 100μ. ελεύθερο με 57.58 πήρε άνετα το χρυσό μετάλλιο, ενώ στα 200μ. ελεύθερο, παρ’ όλο που στους προκριματικούς ήρθε δεύτερη με 2.11.11, στους τελικούς κολύμπησε κατά σχεδόν τέσσερα (4) δευτερόλεπτα πιο κάτω 2.07.87 και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Επίσης, ο Διονύσης Τζώρτζης έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη τριάδα. Στα 100μ. ελεύθερο Παίδων ήρθε 7ος, όπως επίσης και στα 50μ. του ιδίου στυλ.
Ωστόσο, στα 200μ. στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς ενώ προκρίθηκε από τα Προκριματικά με τον καλύτερο χρόνο, στους τελικούς ήρθε 4ος παρά το γεγονός πως έκανε νέο ατομικό ρεκόρ!
8η ήρθε η Εριέττα Παπαμανωλοπούλου στα 50μ. πρόσθιο.
Στην γενική Κατάταξη, ανάμεσα σε 81 Σωματεία ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας κατέκτησε την 34η θέση, παρ’ όλο που η αποστολή του ήταν αρκετά ολιγομελής σε σχέση με τα περισσότερες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages