Νέος Γραμματέας ομόφωνα στο ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας ο Γιάννης Χριστόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νέος Γραμματέας ομόφωνα στο ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας ο Γιάννης Χριστόπουλος

Νέος Γραμματέας ομόφωνα στο ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας ο Γιάννης Χριστόπουλος

Share This
Σε συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας, την Τετάρτη 19-6-2013, εξελέγη ομόφωνα Γραμματέας ο Γιάννης Χριστόπουλος. Το κλίμα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα ενωτικό και στο πρόσωπο του νέου γραμματέα, τα μέλη της Ν.Ε. που ας σημειωθεί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι νέοι και εξελέγησαν για πρώτη φορά στο όργανο, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους, τόνισαν τις ιδιαίτερες ικανότητες του και συναποφάσισαν την συλλογική λειτουργία της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας.
Στην συνεδρίαση παραβρίσκονταν ο υπεύθυνος για την Μεσσηνία το μέλος της Κ.Ε. και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Ηλίας Στρατηγάκος , καθώς και τα μέλη της Κ.Ε. Διονύσης Αλευράς, Γιώργος Κατσούλης και ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας Θεόδωρος Μπρεδήμας. Η επιλογή του Αναπληρωτή Γραμματέα καθώς και των άλλων τομέων ομόφωνα αποφασίστηκε σε επόμενη συνεδρίαση προκειμένου η κατανομή να γίνει στο πλαίσιο αξιοποίησης των ικανοτήτων και γνώσεων όλων των μελών της Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages