Μειώσεις των μισθωμάτων και συντήρηση του χώρου ζητούν οι επαγγελματίες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μειώσεις των μισθωμάτων και συντήρηση του χώρου ζητούν οι επαγγελματίες

Μειώσεις των μισθωμάτων και συντήρηση του χώρου ζητούν οι επαγγελματίες

Share This
Για εγκατάλειψη του χώρου μίλησε στην farenews ο επαγγελματίας Θεόδωρος Αδαμόπουλος, μάλιστα όπως υπογράμμισε υπάρχουν πολίτες που νομίζουν ότι εκεί υπάρχουν αποθήκες και όχι καταστήματα.Ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι «το Χειμώνα μέσα στα κτίρια τρέχουν νερά , ενώ για να εργαστεί κανείς θα πρέπει να κλείσει τις πόρτες και να ντυθεί βαριά. Εγώ είμαι εδώ από το 2002 και συντήρηση στα κτίρια δεν έχει γίνει, μας λένε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες και ποτέ δεν ξεκινούν. Τα χόρτα κόβουν για να κλείσουν τα μάτια και ασπρίζουν για το Πάσχα και τίποτα άλλο. Η συντήρηση των κτιρίων είναι απαραίτητη τόσο για την ασφάλεια των επαγγελματιών όσο και των πελατών. Ένα άλλο πρόβλημα είναι .
Η φύλαξη, τα κρούσματα κλοπών είναι πολλά, το πρόβλημα δεν λύνεται με την πόρτα που βάλανε χρειάζεται φύλακας.» Από την πλευρά του ο επαγγελματίας Νίκος Κολόζης σημείωσε, «γενικότερα τα προβλήματα που έχουμε αυτή την εποχή είναι η δουλειά . Επιβεβλημένη είναι η μείωση των ενοικίων, γιατί τα έξοδα είναι πολλά και οι δουλειές έχουν μειωθεί κατά 90% κρατιόμαστε στα όρια κάτι πρέπει να γίνει, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο Δήμος βέβαια θα έπρεπε ως πελάτες που είμαστε να μας προτιμούσε για τις δουλειές του, έστω το 10% να το στέλνει στα καταστήματα του ΒΙΟΠΑ. Παράλληλα εδώ το Βιοτεχνικό Πάρκο έχει προβλήματα συντήρησης , πρέπει να συντηρηθεί .Η συντήρηση δεν έχει γίνει ποτέ χρειάζεται μεγάλο κόστος και θα πρέπει να το δούνε σοβαρά, γιατί στο τέλος θα καταρρεύσει δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Από φύλαξη με τις πόρτες που έχουν βάλει καλύπτεται, με τις πόρτες που έχουν μπει και ανοιγοκλείνουν με τα κομπιούτερ είναι πολύ καλή η φύλαξη.
Και τώρα τελευταία δεν ακούγονται κλοπές όπως στο παρελθόν.» Γίνεται προσπάθεια σημείωσε ο επαγγελματίας Τάσος Ξηρόκωστας «καθαρίζεται, ασπρίζεται ο χώρος, ωστόσο παραμένει ακόμα το θέμα της ασφάλειας του χώρου καθώς μπορεί κάποιος να παραβιάσει την μικρή πόρτα και να μπει στο χώρο, ωστόσο τελευταία δεν γίνονται κλοπές όπως παλιότερα. Βέβαια η συντήρηση του κτιρίου είναι απαραίτητη. Εκείνο που έχουν ανάγκη οι επαγγελματίες όμως είναι η κατανόηση όσον αφορά στην αποπληρωμή των ενοικίων γιατί οι δουλειές έχουν πέσει και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Ένα ακόμα αίτημα των επαγγελματιών είναι περνά έξω από το ΒΙΟΠΑ το αστικό λεωφορείο, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θα το χρησιμοποιούν. Αυτή την στιγμή για να εξυπηρετηθούν τόσο οι πελάτες όσο και οι επαγγελματίες θα πρέπει ή να έχουν δικό τους αυτοκίνητο ή να μετακινούνται με ταξί, δεν είναι εποχές για τόσα έξοδα, ας το δει σοβαρά η δημοτική αρχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages