Άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο έχει στο μυαλό του ο Σαμαράς! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο έχει στο μυαλό του ο Σαμαράς!

Άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο έχει στο μυαλό του ο Σαμαράς!

Share This
Έρχονται πολλές εκπλήξεις για τους Δημοσίους Υπαλλήλους Τα πάνω κάτω φέρνει ο πρωθυπουργός στο δημόσιο τομέα, τη λειτουργία του και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες. Μετα τα ξεμπερδέματα με την τρόικα και μόλις εξασφαλιστούν οι δύο επόμενες δόσεις που φτάνουν τα 9 δις ευρώ, θα έχει τελειώσει και το στενό μαρκάρισμα που αφορά στην μόνη συμβατική υποχρέωση που είναι και οι αποχωρήσεις από το δημόσιο.
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει εξοργιστεί με αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και έξι μήνες που κυβερνά και με κόπο αποκαλύπτονται εν μέσω των δυσκολιών που βάζει η ομερτά των συμφερόντων του δημοσίου. «Καρχαρίες» που δεν πλήρωναν φόρους και έπαιρναν ενημερότητες, αγρότες που δεν είχαν γη και εισέπραταν εκατομμύρια, χιλιάδες μαιμού συνταξιούχοι και δικαιούχοι επιδομάτων, επίορκοι που καταδικάστηκαν και έπαιρναν ακόμα μισθό, ακόμα και πλαστογραφίες σε τεστ του ΑΣΕΠ και άλλα τρελά που συνθέτουν μία εικόνα αποσύνθεσης έχουν οδηγήσει τον πρωθυπουργό στην απόφαση να προχωρήσει σε βαθιές τομές σε όλο το κράτος. Το πλαίσιο θα αλλάξει ριζικά και η μεγάλη- και μοναδική εδώ που έφτασε η χώρα- ευκαιρία να μπει τάξη στο κράτος είναι η Συνταγματική αναθεώρηση. Νέες δομές, νέα οργανογράμματα, αυστηρές προυποθέσεις καταργήσεις υπηρεσιών και φορέων που δεν αποδίδουν αλλαγές μηχανισμών γά ευελιξία θα είναι μόνο η αρχή.. Στόχος είναι να αποκτήσει συνέπεια και ποιότητα το προσωπικό , να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και βεβαίως να υπάρχει η δυνατότητα να φεύγει από την υπηρεσία εάν δεν αποδίδει. Το πιό σημαντικό απ όλα είναι οτι συμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, θα αλλάξουν και τα κριτήρια γιά τους υποψήφιους που διεκδικούν μία θέση στο δημόσιο. Περισσότερα προσόντα, δεξιότητες αλλά κα τεστ νοημοσύνης στα πρότυπα των προηγμένων χωρών θα ισχύουν μετά τις αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages