Αύξηση κατά 3% των τροχαίων ατυχημάτων τον Φεβρουάριο στην Πελοπόννησο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αύξηση κατά 3% των τροχαίων ατυχημάτων τον Φεβρουάριο στην Πελοπόννησο

Αύξηση κατά 3% των τροχαίων ατυχημάτων τον Φεβρουάριο στην Πελοπόννησο

Share This
Αύξηση σε ποσοστό 3% παρουσίασαν τα τροχαία ατυχήματα στην Πελοπόννησο τον περασμένο μήνα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ειδικότερα, στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου, σημειώθηκαν 30 τροχαία ατυχήματα, έναντι 29 τον Φεβρουάριο του 2012, στα οποία έχασαν τη ζωή τους 5 άτομα και 52 τραυματίστηκαν.
Τα τρία κυριότερα αίτια στα οποία οφείλονται τα τροχαία ατυχήματα, όπως προέκυψε από την αστυνομική-τροχονομική έρευνα, ήταν η παραβίαση προτεραιότητας, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και η οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Επίσης, στο πλαίσιο των δράσεων της τροχαίας, τον μήνα Φεβρουάριο του 2013, πραγματοποιήθηκαν 11.462 έλεγχοι διερεύνησης μέθης στην Πελοπόννησο και διαπιστώθηκαν 119 παραβάσεις, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν, εκτός των άλλων και 1.830 επικίνδυνες παραβάσεις, εκ των οποίων οι 1.047 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages