Κίνηση …προτροπής στον Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κίνηση …προτροπής στον Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας

Κίνηση …προτροπής στον Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας

Share This
Κίνηση φίλων του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, έχει δημιουργηθεί “άτυπα” (προς το παρόν), προκειμένου να τον προτρέψουν, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, στην Οιχαλία. Ουσιαστικά πρόκειται για υλοποίηση της αρχικής απόφασης της Ν. Δ του 2010, όπου είχε δοθεί το “χρίσμα” στον Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, αλλά στη συνέχεια “στρατεύθηκε” να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον Συνδυασμό του Δ. Δράκου.
Αποτέλεσμα ήταν να μη δοθεί “χρίσμα” σε κανέναν υποψήφιο, με τα γνωστά αποτελέσματα του “διχασμού” των πολιτών στο Δήμο Οιχαλίας, που ταλανίζουν μέχρι σήμερα τον Δήμο. Τα δυο χρόνια που ακολούθησαν, άλλαξαν πολλά. Το σημαντικότερο είναι ,ότι το γεγονός πως δεν υπήρξαν “χρίσματα” το 2010, ενισχύεται από το, επίσης γεγονός, πως δεν προτίθεται στο εξής τα κόμματα (τουλάχιστον από Ν. Δ και ΠΑΣΟΚ)να …ξαναδώσουν χρίσματα με τη μέχρι τώρα διαδικασία. Η “κίνηση” αυτή είναι καθαρά πολιτών της Οιχαλίας και δεν έχει κομματικό υπόβαθρο. Αντίθετα “συμμετέχουν” σε αυτό και από άλλες πολιτικές …αποχρώσεις οι οποίες σε ότι αφορά τον Δήμο, δεν δεσμεύονται πολιτικά. Άλλωστε το ξεπέρασαν από τις προηγούμενες εκλογές, ενώ η Κυβέρνηση των τριών κομμάτων έχει ανοίξει δρόμους συνεργασιών. Ο ίδιος ο κ. Παναγιωτόπουλος, δεν έχει “εκφραστεί” ως τώρα, χωρίς ωστόσο να αποθαρρύνει μια τέτοια κίνηση. Γνωρίζει άλλωστε πως δεν πρέπει να περιμένει για την “τελευταία στιγμή”, αφού πλέον και έμπειρος είναι και από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου θα έχει ουσιαστική παρουσία. Επίσης έχει “απογαλακτιστεί” από τα …ασφυκτικά κομματικά καθήκοντα του παρελθόντος και τις εσωκομματικές …αντιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages