Η ''Μυθική Πελοπόννησος'' βγαίνει δυνατά στο διεθνές τουριστικό προσκήνιο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ''Μυθική Πελοπόννησος'' βγαίνει δυνατά στο διεθνές τουριστικό προσκήνιο

Η ''Μυθική Πελοπόννησος'' βγαίνει δυνατά στο διεθνές τουριστικό προσκήνιο

Share This
Μικρό αποδείχθηκε για τη "Μυθική Πελοπόννησο" ακόμη και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για μια παρουσίαση απόλυτα επιτυχημένη για την οποία όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και με τις εντυπώσεις να μένουν χαραγμένες στη μνήμη μας ακόμη και τώρα. Η προσπάθεια που έγινε σήμερα από την Περιφερειακή αρχή - αλλά και όλους συνολικά - ήταν για τον τόπο μας το κάτι παραπάνω. Το κάτι στοχευμένο και απόλυτα σημαντικό ώστε να μπουν οι βάσεις τόσο άμεσα όσο και στην συνέχεια να υπάρχει τουριστική προοπτική για την Πελοπόννησο, που βγαίνει δυνατά στις διεθνείς αγορές, με την ''Μυθική'' της διάσταση, απόλυτα ταυτόσημη όμως με τις ομορφιές και το πλούσιο τουριστικό της προϊόν.
Στην εκδήλωση που κατακλύστηκε από κόσμο, όλοι ήταν εκεί κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες, σύσσωμο το Υπουργείο Τουρισμού χαρακτηριστικές οι αναφορές της Όλγας Κεφαλογιάννη αλλά και τοπικές αρχές και φορείς που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. «Ένα νέο Brand για τη διεθνή τουριστική αγορά: Πελοπόννησος» Την άμεση επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στην Πελοπόννησο και τη διεύρυνση των πηγών άντλησης τουριστών στον προορισμό, έχει θέσει ως στόχο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Τους κύριους άξονες επαναπροσδιορισμού του Brand «Πελοπόννησος» και τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί την προσεχή 10ετία για την ανέλιξη του τουριστικού κλάδου στην περιφέρεια, παρουσίασε ο κ. Τατούλης στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία της υπουργού Τουρισμού, κ. Όλγας Κεφαλογιάννη. Κυρίαρχο ρόλο στη δημιουργία ταυτότητας του προορισμού Πελοπόννησος θα αποτελέσουν οι «10 εμπειρίες», δράσεις με συγκεκριμένα προϊόντα, μέσα από τη σύνθεση των οποίων θα προσεγγιστούν νέες αγορές που θα τροφοδοτούν με τουρίστες την περιφέρεια όλο το χρόνο. Οι 10 εμπειρίες είναι οι : 1. Γεύσεις με ιστορία, 2. Συναρπαστικές διαδρομές, 3. Ανεκτίμητη κληρονομιά, 4. Γη των μύθων, 5. Φύση και δραστηριότητες, 6. Ευεξία και πολυτέλεια, 7. Μυθικές παραλίες, 8. Βουνά για κάθε εποχή, 9. Οικογενειακό ταξίδι, 10. Ρομαντικός προορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages