Καβάτζες της Ν.Δ. χαρακτήρισε όσους έφυγαν ο Τ. Κουίκ - ''Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ..." - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καβάτζες της Ν.Δ. χαρακτήρισε όσους έφυγαν ο Τ. Κουίκ - ''Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ..."

Καβάτζες της Ν.Δ. χαρακτήρισε όσους έφυγαν ο Τ. Κουίκ - ''Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ..."

Share This
Με αρκετή δόση κριτικής αλλά και με την γνωστή του... δημοσιογραφική πινελιά ο πολιτικός Τέρενς Κουίκ συζητά στην εκπομπή ''διάλογοι'' για την πορεία του στους ''Ανεξάρτητους 'Ελληνες''. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος του Πάνου Καμμένου, αναφέρει πως ''δημοσιογραφία και πολιτική οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο...'', χαρακτηρίζει ως ''...καβάντζες της Ν.Δ.'' τα στελέχη που φυλορρόησαν από τους ΑΝ.ΕΛ. που όμως μετά την εσωτερική αυτή... τρικυμία άντεξαν και συνεχίζουν, και μιλά, για το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος και τις προσυνεδριακές διαδικασίες. Ζητά την τιμωρία όλων των... υπευθύνων και προαναγγέλει εφόσον υπάρξει ευκαιρία για την αλλαγή του Συντάγματος, την κατάργηση όλων των άρθρων που έχουν να κάνουν με την ασυλία των πολιτικών προσώπων.
Παράλληλα, συμφώνησε με την ανακατάληψη των δημοσίων κτηρίων και την κίνηση αυτή της κυβέρνησης, διαφώνησε όμως με το τάιμινγκ. Μίλησε για ''ψυχρό εκτελεστή'' αναφερόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα. Απέκλεισε τις συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή και μίλησε επάνω σε αυτό για κινήσεις... προπαγάνδας από το Μέγαρο Μαξίμου. Ανάμεσα στα υπόλοιπα επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή θέσεων όσον αφορά το μνημόνιο για αναφέρθηκε σε ''ΣΥΡΙΖΑ εξ-ΣΥΡΙΖΑ εσ''. Η εκπομπή ''διάλογοι'' μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 18:45 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 1 τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages