Στον... αέρα η Ολυμπία Οδός - Βολή κατά βολή κατά των τραπεζών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στον... αέρα η Ολυμπία Οδός - Βολή κατά βολή κατά των τραπεζών

Στον... αέρα η Ολυμπία Οδός - Βολή κατά βολή κατά των τραπεζών

Share This
Στον... αέρα από ότι φανερώνεται και από την θεωρητική απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών είναι το τμήμα της Ολυμπίας Οδού μέχρι την Τσακώνα. Ο κος Καλογιάννης σήμερα στη Βουλή παρέπεμψε στο αποτελέσμα των συζητήσεων με τους παραχωρησιούχους, ακολούθως τις επόμενες με τις τράπεζες, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μετέπειτα την απόφαση της Βουλής.
Δεν δόθηκε καμία κατηγορηματική διαβεβαίωση πως το τμήμα θα ολοκληρωθεί όπως προβλεπόταν στην σύμβαση παραχώρησης καθότι πλέον... εκκρεμεί η νέα, ενώ για τη μηδενική λύση, εμμέσως πλην σαφώς σημείωσε πως έχει απορριφθεί. Καταλυτική πάντως ήταν η απάντηση από την πλευρά του Βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννη Λαμπρόπουλου που σημείωσε πως θα πρέπει να δοθεί μια συγκεκριμένη απάντηση και «...να πούμε ναι σε αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο, επιτέλους, και ας βάλουμε στη θέση τους τους τραπεζίτες και την οικονομική εξουσία, ας την βάλει η πολιτική εξουσία εκεί που πρέπει. Να την βάλει κάτω να την πατήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages