Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Μεσσηνία

Share This
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Συνολικά από την δράση του είχε αφαιρέσει κοσμήματα, χρυσαφικά και χρηματικό ποσό, με αξία που ξεπερνά τις -23.000- ευρώ. Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, στην Πύλο Μεσσηνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ο 38χρονος, από τα τέλη Ιουλίου του τρέχοντος έτους έως και τα μέσα Αυγούστου 2012, είχε διαπράξει στην Πύλο Μεσσηνίας, τις εξής περιπτώσεις κλοπών:
• Το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της 28-7-2012 έως και το πρωί της 29-7-2012, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσε χρυσαφικά και κοσμήματα.
• Την 13-8-2012 το βράδυ, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και κοσμήματα.
• Την 18-8-2012 το πρωί, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπού, αφαίρεσε κοσμήματα.
• Προ διμήνου περίπου, αφαίρεσε από οικία ημεδαπής κοσμήματα.
Συνολικά από την δράση του, είχε αφαιρέσει χρυσαφικά, κοσμήματα και χρηματικό ποσό, που η αξίας τους ξεπερνά τις -23.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages