Σκληρή προσωπική! επίθεση Αλιφέρη σε Μπάμη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σκληρή προσωπική! επίθεση Αλιφέρη σε Μπάμη

Σκληρή προσωπική! επίθεση Αλιφέρη σε Μπάμη

Share This
Σκληρή προσωπική επίθεση με πρωτάκουστους! χαρακτηρισμούς για πρώτη φορά από την Ελένη Αλειφέρη στον Δήμαρχο Οιχαλίας Φ. Μπάμη σήμερα με φόντο τα σκουπίδια. Το δελτίο τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ η πρώην Δήμαρχος Μελιγαλά δείχνει ότι μάλλον αφορμή ήταν τα σκουπίδια σε ένα "μίσος" που υποβόσκει, από ότι φαίνεται στο κείμενο, πολύ καιρό.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Οιχαλίας
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων που αφορούν την περιοχή μας και τις οποίες πληροφορούμεθα από τον τύπο!!! ένα είναι πλέον βέβαιο.
Σήμερα αποκαλύπτεται και στους πλέον αδαείς, το σχέδιο που εξυφάνθη προεκλογικά, από πολιτικά κέντρα και επιχειρηματικά συμφέροντα και σκοπό είχε την πάση θυσία απομάκρυνση Δημοτικών Αρχών που αποδεδειγμένα είχαν το σθένος, τη γνώση, τη διάθεση, αλλά και την ευσυνηδεισία να υπερασπισθούν το συμφέρον του τόπου και των πολιτών του, με εντιμότητα και χωρίς καμία «προσωπική σκοπιμότητα» και την επιλογή Δημοτικής αρχής «αδιάφορης, βολικής και ενδοτικής» που είτε δεν θέλει, είτε δεν μπορεί, πάντως με τη στάση της θα διευκολύνει τις «άνευ όρων» εξελίξεις.
Ο «επιτυχημένος επιχειρηματίας» (που πάντως προεκλογικά μπορούσε εκτός των άλλων να τάζει διορισμούς στα διόδια του υπό κατασκευή τότε νέου αυτοκινητοδρόμου) νυν Δήμαρχος Οιχαλίας κος Φίλιππος Μπάμης, είναι ΑΠΩΝ από όλες τις διεργασίες που εξελίσσονται για την εγκατάσταση της προσωρινής – οριστικής διαχείρισης των απορριμμάτων της Μεσσηνίας (ίσως και όχι μόνο) στο «Παλιοροβούνι» του Δήμου Οιχαλίας.

Διά της ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ δημιουργούνται τετελεσμένα που η περιοχή στο παρελθόν δια των εκπροσώπων της συστηματικά και με επιτυχία απέκρουε.

Και o καποδιστριακός Δήμος Οιχαλίας και ο Δήμος Μελιγαλά, του οποίου είχα την τιμή να ήμουν Δήμαρχος, με μεθοδικές, τεκμηριωμένες και αποτελεσματικές ενέργειες υπερασπισθήκαμε το συμφέρον του τόπου, απέναντι σε σχεδιασμούς που είχαν ταυτίσει την περιοχή μας ως αποδέκτη όλων των ρυπογόνων και οχλουσών δραστηριοτήτων του Νομού.
Εμείς, επιπλέον ως Δημοτική Αρχή Μελιγαλά ακυρώσαμε (εκτός των άλλων) την εγκατάσταση στη ΒΙ.ΠΕ. Μελιγαλά του εργοστασίου καύσης υπολειμμάτων απορριμμάτων (RDF), δηλαδή του απαραίτητου κρίκου που συνδέεται άμεσα με την προωθούμενη εγκατάσταση στο «Παλιοροβούνι» και υπολείπεται για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού συγκεκριμένων επιχειρηματικών εφαρμογών.
Τώρα απόντος του Δημάρχου καλούμεθα όλοι, πολίτες και αιρετοί να είμαστε θεατές στο «τέλος του έργου» .
Η πολιτική της δημοτικής αρχής να προσφέρει στους πολίτες πανηγύρια και εκδηλώσεις, να μην υπηρετεί τον αναπτυξιακό και κοινωνικό της ρόλο, αλλά κυρίως να τους αφήνει μόνους και ανυπεράσπιστους στα ζωτικής σημασίας θέματα είναι καταστροφική.
Αγαπητοί συνδημότες του πρώην Δήμου Οιχαλίας και Μελιγαλά και ιδιαίτερα των κατοίκων της πέριξ της ΒΙ.ΠΕ. οικισμών (Μελιγαλά, Σκάλας, Τσουκαλαιίκων, Ανθούσας). Το βάρος και η ευθύνη που σας αναλογεί έχει κορυφαία σημασία για την αποτροπή σχεδιασμών που δεν θα σέβονται την περιοχή και τους πολίτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages