Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποκάλυψε την σημαντική συνεισφορά Τατούλη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποκάλυψε την σημαντική συνεισφορά Τατούλη

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποκάλυψε την σημαντική συνεισφορά Τατούλη

Share This
«...Λίγα χρόνια πριν μια χούφτα ανθρώπων προσπαθούσαμε να στήσουμε το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, το λεγόμενο ''πλανητάριο'' της συμπρωτεύουσας. Τότε στην προσπάθειά μας που ξεκίνησε με όνειρα, αλλά χωρίς πόρους, υποδεχθήκαμε στην περιοχή – περιόδευε στη Β. Ελλάδα – τον Πέτρο Τατούλη, ως Υπουργό Πολιτισμού. Έφθασε 16 φεβρουαρίου και συνάντησε και εμάς με 16 βαθμούς υπό το μηδέν, στις 3 τα ξημερώματα, στο τότε... γιαπί!!!
Σήμερα έχει στηθεί ένα πραγματικό στολίδι επιστημών, ξακουστό σε όλα τα Βαλκάνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για την χώρα μας. Τότε όλο το Δ.Σ. είπαμε πως εάν η Ελλάδα έχει έναν τέτοιο Υπουργό δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ ούτε ο Πολιτισμός της, ούτε η Ελλάδα»..
Με αυτά τα τιμητικά λόγια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρης αναφέρθηκε και έπλεξε το εγκώμιο της σημαντικής παρέμβασης και συνεισφοράς του Πέτρου Τατούλη στον χώρο του πολιτισμού – στην θητεία του ως Υπουργός – ευχαριστώντας τον, σήμερα στην Κορώνη, στην συνάντησή τους ξανά, από το βήμα της εκδήλωσης για την Εβδομάδα Μεσογειακής Διατροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages