Όχι!! βροντοφώναξαν για τα σκουπίδια κάτοικοι και επαγγελματίες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Όχι!! βροντοφώναξαν για τα σκουπίδια κάτοικοι και επαγγελματίες

Όχι!! βροντοφώναξαν για τα σκουπίδια κάτοικοι και επαγγελματίες

Share This
Συνάντηση είχαν χθες κάτοικοι και επαγγελματίες στο Ξενοδοχείο "REX" στην Καλαμάτα προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους στο ενδεχόμενο σκουπιδομπαλών στην περιοχή του Αεροδρομίου. Στην συνάντηση αποφασίστηκε για μια άλλη φορά το δυνατό ΟΧΙ σε αυτό το ενδεχόμενο που σχεδιάζουν κάποιοι και εξελέγη 6μελής επιτροπή που θα αναλάβει και θεσμικά να δει τους δημάρχους και τους εμπλεκόμενους φορείς.
Στην συνάντηση ακούστηκαν πολλές δικαιολογημένες αντιδράσεις όπως ενός επιχειρηματία της περιοχής που αναρωτήθηκε γιατί του ζητούν iso και hasp που για να το πάρει «έφτυσε αίμα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ σχεδιάζουν να βάλουν δίπλα τα σκουπίδια που θα είναι καταστροφή για όλους. Ο κ Τσίχλης( Πρόεδρος του συλλόγου Ασπροχώματος-Δυτικής Παραλίας) ανέφερε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν κάτι τέτοιο οι κάτοικοι της ήδη επιβαρημένης περιοχής και αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων γιατί δεν χρησιμοποιούν την περιοχή της δυτικής Οιχαλίας «Παλιοροβούνι» που έχουν πάρει και έγκριση από την τότε περιφέρεια με τον περιφερειάρχη κ Χατζημιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages