Μία… κάλτσα οδήγησε στον καλλιεργητή χασίς στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μία… κάλτσα οδήγησε στον καλλιεργητή χασίς στη Μεσσηνία

Μία… κάλτσα οδήγησε στον καλλιεργητή χασίς στη Μεσσηνία

Share This
Το DNA, πρόδωσε τον ιδιοκτήτη και καλλιεργητή της χασισοφυτείας, που είχε εντοπισθεί και εκριζωθεί στις 16 Ιουνίου στην αγροτική τοποθεσία «Σταμνίτσα» του Δημοτικού Διαμερίσματος Μουρατιάδας του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία.
Τότε οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει φυτεία με 24 δενδρύλλια κάνναβης, την οποία παρακολούθησαν, αλλά ο καλλιεργητής δεν είχε εμφανισθεί και προχώρησαν στην καταστροφή της.
Μέσα στη φυτεία οι αστυνομικοί είχαν βρει μια αυτοσχέδια θήκη με την οποία έριχνε θειάφι στα φυτά και την οποία είχε κατασκευάσει από μια κάλτσα. Παράλληλα, λίγα μέτρα μακριά από τη φυτεία, είχε βρεθεί κι ένα στρατιωτικό χιτώνιο με τα προσωπικά στοιχεία του δράστη. Και τα δύο στάλθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Αττικής και ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό 64χρονου.
Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Φιλιατρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, συνέλαβαν στη Ροδιά του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, τον 64χρονο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει.
Ο 64χρονος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, μιας και εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages