18o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού εντυπωσιακή η πρεμιέρα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

18o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού εντυπωσιακή η πρεμιέρα

18o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού εντυπωσιακή η πρεμιέρα

Share This
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 18ου Φεστιβάλ Χορού, χθες, Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 22.00, με την παράσταση Panorama του ευρηματικού χορογράφου Philippe Decouflé, η οποία εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, το οποίο συμμετείχε ενεργά και αλληλεπιδρούσε με πολύ εύστοχο χιούμορ σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ένα κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο, στο Κάστρο της Καλαμάτας πλημμύρισε από τις μαγικό, ευφάνταστο πανόραμα του Decouflé.
Στην πρεμιέρα παρευρέθησαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Ε. Νίκας, η πρ. Υφυπουργός Παιδείας κα Χριστοφιλοπούλου, εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού, o Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Σαμπαζιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Αλευράς, οι Δήμαρχοι Πύλου Νέστορος, Δυτικής Μάνης και Οιχαλίας, άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη, ο Γενικός Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Oλιβιέ Ντεκότ, η Ιζαμπέλ Οριο, η Ακόλουθος Πολιτισμού Μισελίν Μπουκλέζ, η Κατρίν Βελισσάρη, Διευθύντρια του ΕΚΕΒΙ (Εθνικό Κέντρο Βιβλίου), ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ Χορού, συνεχίζεται μέχρι τις 19 Ιουλίου και για το Σαββατοκύριακο μπορείτε να παρακολουθήσετε, τις εξής παραστάσεις:
Στο Κάστρο απόψε το βράδυ, στις 10.00 θα δοθεί μία ακόμα παράσταση του Φιλίπ Ντεκουφλέ.
Στο Λιμάνι της Καλαμάτας, στις 8.00 το βράδυ, σήμερα και αύριο, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, οι φίλοι του χορού θα απολαύσουν μια χορευτική βραδιά χιπ-χοπ από τους B-Twins

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages