Διεθνές φεστιβάλ χορού και πολιτιστικές δράσεις στην Καλαματα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διεθνές φεστιβάλ χορού και πολιτιστικές δράσεις στην Καλαματα

Διεθνές φεστιβάλ χορού και πολιτιστικές δράσεις στην Καλαματα

Share This
Την Τρίτη 12 Ιουνίου, στις 12.00, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού θα δοθεί συνέντευξη τύπου από το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΙ.ΚΕ.ΧΟ κ. Βίκυ Μαραγκοπούλου για την παρουσίαση του προγράμματος του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.
Σημειώνεται ότι το 18ο Φεστιβάλ θα διεξαχθεί φέτος, από τις 12 μέχρι τις 19 Ιουλίου 2012.΄
Προτομή Νικηταρά
Την Kυριακή 10 Ιουνίου και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της Προτομής του ήρωα της Επανάστασης ΝΙΚΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ή ΝΙΚΗΤΑΡΑ, στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, από το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα.
Μουσική εκδήλωση στο Γηροκομείο
Στο πλαίσιο της προσφοράς σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της πόλης, οι καθηγητές που αποτελούν το Σύνολο του Τμήματος Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, θα βρίσκονται την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 12.30 το μεσημέρι στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, για να παίξουν και να τραγουδήσουν μαζί με τους φιλοξενούμενους εκεί γέροντες, παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς.
Τραγουδούν η Βάσω Βουτέλη και ο Γιώργος Τσιλίκας και παίζουν: Γεωργία Μαρίνη (βιολί), Θεοδόσης Δίσκος (κρουστά), Σταύρος Παναγιωτόπουλος (κλαρίνο) και Σταύρος Ρούσσης (λαούτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages