Συνάντηση Προέδρου και μελών Δ.Σ. Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με Περιφερειάρχη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Προέδρου και μελών Δ.Σ. Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με Περιφερειάρχη

Συνάντηση Προέδρου και μελών Δ.Σ. Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με Περιφερειάρχη

Share This
Την Τρίτη 29 Μαϊου 2012 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δ. Αδαμόπουλου και των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Δ. Γυφτέα και Ν. Μπελογιάννη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τάτουλη. Θέμα της συνάντησης ήταν το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με τα δυσβάστακτα πρόστιμα που επιβάλλονται στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αιγιαλό της Μεσσηνίας.
Ξεκινώντας τώρα η τουριστική περίοδος, που δυστυχώς έχει μικρή διάρκεια, παρατηρείται μία σειρά αυστηρών ελέγχων σε καταστήματα, χωρίς καθόλου ανοχή των κρατικών υπηρεσιών απέναντι στους επαγγελματίες, που τη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν ζωντανές στις επιχειρήσεις τους, προσφέροντας παράλληλα καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους επισκέπτες αλλά και τους πολίτες της Μεσσηνίας. Επιβάλλεται λοιπόν η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των υπηρεσιών προκειμένου σε μια "συμφωνία κυρίων" να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους, με στόχο την τουριστική αυτή περίοδο να μην προκύψουν περισσότερα προβλήματα απ' όσα ήδη υπάρχουν, αλλά ο τουρισμός να σταθεί εφαλτήριο για μια καλύτερη περίοδο ανάπτυξης του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages