«Καναλάρχης» του Μοριά ΑΠΕΙΛΕΙ απλήρωτους εργαζόμενους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Καναλάρχης» του Μοριά ΑΠΕΙΛΕΙ απλήρωτους εργαζόμενους

«Καναλάρχης» του Μοριά ΑΠΕΙΛΕΙ απλήρωτους εργαζόμενους

Share This
Με την λογική της τακτικής του «αγορανομικά υπευθύνου» υπάλληλος κέντρου διασκέδασης της Αθήνας, ανέλαβε από το αφεντικό του Τηλεοπτικό Σταθμό της Πελοποννήσου, προκειμένου να πετύχουν (όλοι μαζί) κοινωνική καταξίωση. Έτσι άρχισαν τις ευθείες ΑΠΕΙΛΕΣ σε εργαζόμενους, οι οποίοι... τόλμησαν να ζητήσουν μέρος των δεδουλευμένων τους.
Οι οφειλές προς τους εργαζόμενους, ξεπερνούν τα 12(δώδεκα μηνιάτικα), εκτός δυο-τριών, οι οποίοι παίζουν το ρόλο του ...» πληροφορούμε το αφεντικό».
Ο «αχυράνθρωπος» είπε στους εργαζόμενους, λίγο-πολύ, ...πως μη τολμήσει να πάει κανείς στην επιθεώρηση Εργασίας, γιατί θα το μάθει.
Πρόσθεσε ακόμη, ότι δεν τον ενδιαφέρει το πρόστιμο(!), αλλά θα ...αντιδράσει διαφορετικά...όπως ξέρει αυτός!
Προφανώς ο ...αντ´αυτού, ήταν θυμωμένος γιατι μόλις είχε συρθεί στο αυτόφωρο για φοροδιαφυγή στην κανονική του δουλειά. Τυπικά είναι υπάλληλος στο κέντρο διασκέδασης. Ουσιαστικά όμως είναι για τα αυτόφωρα,...ώστε να είναι «καθαρό» το αφεντικό!
Και καλά όλα αυτά. Αλλά να εμφανίζεται ως ...πολιτικός παράγοντας ο οποίος, απόκτησε, λόγο ...εκλογών, «άκρες» σε δημόσιες υπηρεσίες, ακόμη...και της περιφέρειας! Ε... πάει πολύ.
Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια υπηρεσία να κάνει τα ...στραβά μάτια και να «καρφώσει» εργαζόμενους, γιατί στην επαρχία όλοι γνωρίζονται και ο εισαγγελέας αγρυπνά!
Το χειρότερο είναι πως οι απειλές έχουν στόχο, να μη γίνει ομαδική καταγγελία και φανεί επίσημα πως τα έξοδα της τηλεοπτικής επιχείρησης δεν είναι αυτά που παρουσιάζονται.
Δηλαδή οι εργαζόμενοι θα πάρουν τις Φορολογικές Βεβαιώσεις τους και θα πληρώσουν κανονικά φόρο καθώς και όλα τα νεα έκτακτα ...χαράτσια. Αυτό το γλυτώνουν μόνο αν έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες εργατικές αρχές.
Ρε που φτάσαμε!
moriasnew

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages