Η ανεργία, η ΜΚΟ και τα προγράμματα καταπολέμησης... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ανεργία, η ΜΚΟ και τα προγράμματα καταπολέμησης...

Η ανεργία, η ΜΚΟ και τα προγράμματα καταπολέμησης...

Share This
Επιστολή προς το ΑΣΕΠ και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού απέστειλε ο εκτελεστικός διευθυντής των "Δρόμων της Ελιάς" Γιώργος Καραμπάτος ζητώντας την επανέναρξη των διαδικασιών για τα πρόγραμμα τα κοινωφελούς εργασίας που ανεστάλησαν λόγω των εκλογών.
"Η απόφαση για διακοπή των διαδικασιών δεν λαμβάνει υπόψη τις επείγουσες διαχειριστικές ανάγκες και απαιτήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό των συμπραττόντων φορέων της Μεσσηνίας αλλά και την αγωνία εκατοντάδων ή/και χιλιάδων –σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις- ανέργων οι οποίοι, ευρισκόμενοι σε εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση, ευελπιστούν να έχουν την ευκαιρία να εργαστούν άμεσα" σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Καραμπάτος. Ο κ Καραμπάτος που έχει μόνο την δουλειά του εκτελεστικού διευθυντή της ΜΚΟ «δρόμοι της Ελιάς» που τόσα έχει πληρώσει το επιμελητήριο... περιμένει πώς και πώς αυτές τις προσλήψεις αφού έκτος από το ρουσφετολογικό χαρακτήρα τους θα μπουν και λεφτά στο ταμείο του για την ανιδιοτελή... προσφορά του. Πάντως όπως και να έχει το θέμα μακάρι να βρουν κάποιοι δουλειά που στις μέρες μας αποτελεί πράγμα δυσεύρετο.
Σε λίγο αν θα εξομαλυνθεί λίγο η πολιτική κατάσταση σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε και τα «ΚΑΣΤΡΑ» που περιμένει άλλη ΜΚΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages