Εδειραν... λάθος πυροσβέστη στο κέντρο της πόλης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εδειραν... λάθος πυροσβέστη στο κέντρο της πόλης

Εδειραν... λάθος πυροσβέστη στο κέντρο της πόλης

Share This
Χωρίς να φταίει πλήρωσε ένας πυροσβέστης το θυμό δυο Καλαματιανών, πατέρα και γιου... Οι δύο ανδρες τον πέρασαν για συνάδελφό του με τον οποίο είχαν... "προηγούμενα", και του όρμηξαν καθώς επέστρεφε στο σπίτι του.
Η επίθεση των δυο μαινόμενων αντρών σημειώθηκε σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr καθώς ο πυροσβέστης γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης περπατούσε στην οδό Υδρας, φορώντας τη στολή του.
Οι δράστες σταμάτησαν με το μηχανάκι τους και του επιτέθηκαν πριν καταλάβει τι συμβαίνει, ωστόσο κατάφερε να τους ξεφύγει και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν 4 μοτοσυκλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ και δύο περιπολικά.
Οι επιτιθέμενοι πατέρας και γιος προσήχθησαν στο Αστυνομικό τμήμα, προφανώς έχοντας ήδη καταλάβει το λάθος τους ενώ ο πυροσβέστης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Οπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, νωρίτερα στην οδό Λακωνικής είχε δημιουργηθεί επεισόδιο μεταξύ ενός άλλου πυροσβέστη κι ενός άλλου μέλους της οικογένειας των δυο αντρών - οι οποίοι αναζητούσαν εκείνο τον πυροσβέστη με δεδομένα απλώς το επάγγελμα και μια περιγραφή.
Το θύμα της επίθεσης έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, φορώντας επιπλέον και τη λάθος στόλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages