Πόσο κόστισε η ασφαλτόστρωση στο λιμάνι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πόσο κόστισε η ασφαλτόστρωση στο λιμάνι

Πόσο κόστισε η ασφαλτόστρωση στο λιμάνι

Share This
Κόστισε πολλές χιλιάδες ευρώ, ωστόσο είναι εμφανές ότι δεν έχει γίνει καλή δουλειά. Ο λόγος για την ασφαλτόστρωση στο λιμάνι της Καλαμάτας, έργο για το οποίο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Δημήτρης Φαββατάς, έχει υποβάλει συγκεκριμένα ερωτήματα που όμως μένουν αναπάντητα.
Σε δηλώσεις που έκανε χθες ο δημοτικός σύμβουλος, σημείωσε ότι κατά τις δικές του πληροφορίες το κόστος του έργου έχει ξεπεράσει το ποσό τη σύμβασης, παρά τις κακοτεχνίες αλλά και τις ζημιές που ο ίδιος ανέφερε ότι έχει προκαλέσει ο εργολάβος. Διερωτήθηκε, λοιπόν, εάν γι’ αυτά τα προβλήματα ο Δήμος παρακράτησε κάποιο ποσό από τα χρήματα που ήταν να δώσει στον εργολάβο. Σημειώνεται ότι κατά την ασφαλτόστρωση κόπηκε η οπτική ίνα του Δήμου, ενώ υπάρχουν σημεία στο ύψος των αποθηκών όπου το ύψος της ασφάλτου έχει φτάσει το πεζοδρόμιο!
Ο Δημήτρης Φαββάτας τόνισε ότι μετά τη σχετική ερώτηση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο και η οποία έμεινε ουσιαστικά αναπάντητη, απευθύνθηκε εγγράφως για το ίδιο θέμα και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Πέρα από τα οικονομικά και τις κακοτεχνίες του έργου, ο δημοτικός σύμβουλος σημείωσε ότι υπάρχει πρόβλημα και με τα κολωνάκια που έχουν βιδωθεί κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής. Τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, γιατί τα κολωνάκια ούτε έντονα εμφανή είναι αλλά και περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πλάτος του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages