Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται στη Μεσσηνία

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται στη Μεσσηνία

Share This
Στην πενταεδρική Μεσσηνία, όπου το ΠΣΟΚ για να είναι βέβαιο πως θα διατηρήσει την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση θα πρέπει να συσπειρώσει πάνω από το 50% των ψηφοφόρων του το 2009.
Σε διαφορετική περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, από ένα ακραίο 4-0 υπέρ της ΝΔ στην Κορινθία, έως την εκπροσώπηση κάποιου μικρού κόμματος στη Μεσσηνία, παρόλο που το ποσοστό που θα υπολείπεται αισθητά από το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή είναι η εκτίμηση του Ηλία Νικολακόπουλου για την περιφερειακή ενότητα της Μεσσηνίας.
Πρακτικά σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει στον νομό να ξεπεράσει το 20% για να έχει έστω και ένα βουλευτή στην επόμενη Βουλή.
Αλλοιώς για πρώτη φορά στην ιστορία του δεν θα πάρει καμία έδρα..!
Αν και ο αναλυτής θεωρεί ακραίο σενάριο ακόμα και το να βγάλει έδρα μικρό κόμμα στην Μεσσηνία και θεωρεί μία λογική πιθανή εκδοχή ακόμα και το 4-1 υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.
Πρέπει να έχει ακραία…τύχη και ο κ.Πετράκος για να γίνει βουλευτής αφου πρώτα ξεπεράσει τον Καμμένο…!
Στο υπόλοιπο ρεπορτάζ των Νέων αναφέρεται:
Μεσσηνία. Μία από τις δύο επιλογές του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά αποτελεί, όπως και το 2009, η γενέτειρά του. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχει και σε αυτή την αναμέτρηση ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος καθώς και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης. Αντιθέτως, δεν περιελήφθη τελικά η πρώην βουλευτής Σοφία Καλαντζάκου. Με την απουσία του π΄ρωην βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, που μετακόμισε στη ΔΗΜΑΡ και κατέρχεται στην Β΄Αθηνών, θα δώσει τη μάχη το ΠΑΣΟΚ, στο ψηφοδέλτιο του οποίου είναι οι δύο βουλευτέςτου νομού Νάντια Γιαννακοπούλου και Δημήτρης Κουσελάς καθώς και ο υποψήφιος και το 2009 Λεωνίδας Φιλιππόπουλος , γιός του πρώην υπουργού Θανάση Φιλιππόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages