Χαμός με τα έργα στη πλατεία από τους επαγγεματίες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χαμός με τα έργα στη πλατεία από τους επαγγεματίες

Χαμός με τα έργα στη πλατεία από τους επαγγεματίες

Share This
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Θ.ΜΠΡΕΔΗΜΑ !!
Με ρυθμούς χελώνας καταγγέλλει και ο Θόδωρος Μπρεδήμας ότι δουλεύεται το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, κάτι που τονίζει ότι προκαλεί τη διαμαρτυρία των πολιτών αλλά και την οικονομική καταστροφή των επαγγελματιών, με αποτέλεσμα να επικρέμαται ο κίνδυνος αγωγών κατά του Δήμου για διαφυγόντα κέρδη.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου ζητάει να γίνει σύσκεψη στο Δήμο, με τη συμμετοχή και των επαγγελματιών, ώστε να επιταχυνθούν οι εργασίες, να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών και να αποκατασταθεί η λειτουργία των καταστημάτων.
«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής, συνεπεία της οποίας έχει διαταραχθεί η λειτουργικότητα και έχει δυσχερανθεί η κυκλοφορία των πέριξ της κεντρικής πλατείας χώρων, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται τόσον οι πολίτες όσον και οι καταστηματάρχες της περιοχής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπρεδήμας και συνέχισε ως εξής: «Η κατάσταση αυτή πλήττει καίρια και την αξιοπιστία του δημάρχου.
Συγκεκριμένα, στις 2 Απριλίου δήλωσε ο δήμαρχος προς τον τοπικό τύπο μεταξύ άλλων και τα εξής: «Πριν από το τέλος της εβδομάδας θα φύγουν οι τσίγκοι από το βόρειο τμήμα της κεντρικής πλατείας και θα μετακομίσουν πιο νότια…» και συνέχισε: «από χθες (1/4/2012) στο βόρειο τμήμα της πλατείας έχει αρχίσει το καλούπωμα και θα ακολουθήσει το στρώσιμο της τσιμεντένιας υπόβασης, στην οποία θα γίνει νέα πλακόστρωση…»
Επίσης στις 3 Απριλίου ο αντιδήμαρχος Χρίστος Ριζάς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η πρώτη φάση του έργου αφορά στην περιοχή με τα αγάλματα μέχρι την οδό Κροντήρη και η παρέμβαση θα έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 70 με 80% μέχρι το Πάσχα…». Δικαιολογημένη είναι πλέον η αντίδραση τόσον των πολιτών από τις παρατεταμένες ανακολουθίες του δημάρχου και του αντιδημάρχου και περισσότερο ηχηρή είναι η έντονη διαμαρτυρία των καταστηματαρχών της περιοχής, οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα και δικαιολογημένα διαμαρτύρονται».
Τέλος, ο κ. Μπρεδήμας σημειώνει ότι δεν τηρείται το χρονοδιάγραμμα του έργου, ότι αυτό έπρεπε να εκτελείται τμηματικά και να υπάρχουν δίοδοι επικοινωνίας από το ένα άκρο στο άλλο, ότι ο αριθμός των εργαζόμενων σε συνδυασμό και με τα μηχανήματα είναι υποτυπώδης, για παράδειγμα υπάρχει μόνο ένα συνεργείο τριών ατόμων που καλουπώνουν, αλλά και ότι δεν ήταν αναγκαίο να κλείσει μια τόσο μεγάλη έκταση, από το βόρειο τμήμα του εργοταξίου μέχρι τα κηπάρια και το ζαχαροπλαστείο Αθανασίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages