Ο Τατούλης έσωσε το διαμελισμένο ΠΑΣΟΚ στη Πελοπόννησο; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Τατούλης έσωσε το διαμελισμένο ΠΑΣΟΚ στη Πελοπόννησο;

Ο Τατούλης έσωσε το διαμελισμένο ΠΑΣΟΚ στη Πελοπόννησο;

Share This
Οπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία απο όλους τους νομούς της Πελοποννήσου η συμμετοχή των φίλων του ΠΑΣΟΚ ξεπερνά κάθε προσδοκία. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.
Κατά την ταπεινή μας άποψη για αυτή την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει η Πελοπόννησος σημαντικό ρόλο έχει παίξει..»το σύστημα Τατούλη».

Και να εξηγηθούμε. Εδώ και δύο χρόνια οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όπως φυσικά και οι νομαρχιακές του Κινήματος έχουν πλήρως απαξιωθεί απο την κοινωνία λόγω της κρίσης και των μνημονίων.
Κανείς δεν τολμούσε να πεί ότι είναι ΠΑΣΟΚ ή να κάνει αγώνα για το ΠΑΣΟΚ.
Εκτός των αντινομαρχών και των περιφερειακών συμβούλων που έχουν εκλεγεί με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Το θετικό έργο της περιφέρειας αλλά και η κινητικότητα που δείχνουν στα περιφερειακά προβλήματα αντινομάρχες και σύμβουλοι συγκράτησε εν πολλοίς την οργή των στελεχών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ.
Ηταν αποκούμπι και πολιτική διέξοδος.
Το γεγονός ότι σε περιφερειακό επίπεδο δεν κόπηκε ούτε μία στιγμή το νήμα που συγκρατεί το κοινωνικό με το στελεχιακό ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί την σημερινή εικόνα της μαζικής συμμετοχής στην διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού.
Το σύστημα Τατούλη κατάφερε να κρατήσει όρθιο το Πελοποννησιακό ΠΑΣΟΚ ακόμα και στην δύνη της μεγάλης κρίσης.
Απο τις αρχές της εβδομάδας αυτό το «σύστημα» που ήταν και το μόνο ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΘΙΚΑ άρχισε να καλεί τον κόσμο και το αποτέλεσμα είναι ορατό.
Είπαμε τίποτα δεν είναι τυχαίο και η επένδυση του ΠΑΣΟΚ στον περιφερειάρχη απέδωσε τους καρπούς της..στην πιο κρίσιμη ώρα για το κόμμα..!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages