Κέντρο Νεοσυλλέκτων το στρατόπεδο Παπαφλέσσα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κέντρο Νεοσυλλέκτων το στρατόπεδο Παπαφλέσσα

Κέντρο Νεοσυλλέκτων το στρατόπεδο Παπαφλέσσα

Share This
Εβγαλε τελικά και ένα καλό η ιστορία με τους λαθρομετανάστες για την Καλαμάτα. Την πρόθεση του Υπουργείου Αμυνας, υπό τον Αβραμόπουλο να τεθεί σε λειτουργία το στρατόπεδο και πάλι ως κέντρο νεοσυλλέκτων. Αυτό διαβεβαίωσαν τον Γιάννη Λαμπρόπουλο ο υπουργός και οι επιτελείς του Υπουργείου Αμυνας αλλά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να κλείσει ενα στρατόπεδο που είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, από εγκαταστάσεις. Αρα η Καλαμάτα που θα δοκιμαζόταν από το λουκέτο του στρατοπέδου μπορεί να αισιοδοξεί ότι θα έχει την συνέχεια με ότι αυτό συνεπάγεται.
Σε ότι αφορα στους λαθρομετανάστες τελικά είχαν στον σχεδιασμό τους και το Στρατόπεδο της Καλαμάτας. Μετά το ‘’ούτε να το σκέπτονται’’ του Δημάρχου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και Προέδρου της ΠΕΔ, ήρθε και το ‘’ούτε να το διαννοηθούν’’ από την επίσημη πλευρά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τον Δ. Αβραμόπουλο.
Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί έπρεπε να υπάρξει η καταλυτική παρέμβαση του Βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννη Λαμπρόπουλου που επικοινώνησε με τον Δ. Αβραμόπουλο (ενημέρωση υπήρξε και στον Α. Σαμαρά) και σημειώθηκε πλέον με κατηγορηματικό τρόπο προς τον κο Χρυσοχοΐδη να μην σχεδιάζει τίποτα για το στρατόπεδο της Καλαμάτας. Που σημειωτέον πριν από λίγες ημέρες χαρακτηρίστηκε στην επίσημη αξιολόγηση υποδομών από το Γ.Ε.Σ. ως το καλύτερο της χώρας και πρόκειται να επαναλειτουργήσει ως στρατόπεδο, και σίγουρα, αυτή η προοπτική είναι εξαιρετικά θετική και βάζει σε τάξη τα πράγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages