ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1 – 0 ΖΑΚΥΝΘΟΣ Σπουδαία νίκη με Μπεγέτη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1 – 0 ΖΑΚΥΝΘΟΣ Σπουδαία νίκη με Μπεγέτη

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1 – 0 ΖΑΚΥΝΘΟΣ Σπουδαία νίκη με Μπεγέτη

Share This
Του Ηλία Τσώλη
Τη πρώτη νίκη στην έδρα της με 1-0 επί της Ζακύνθου κατάφερε και πήρε σήμερα η τοπική μας ομάδα επί της Ζακύνθου. Η ομάδα του Γιώργου Μπένου άξια καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο πήρε το σπουδαίο τρίποντο με γκολ του Βασίλη Μπεγέτη. Παρότι, η Μαύρη Θύελλα έπαιζε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο ανέβασε την απόδοση της και πήρε αυτή τη μεγάλη νίκη. Μία νίκη που την ανέβασε στην 4η θέση ένα βαθμό πίσω από την 3η θέση που την οδηγεί σε πλέι – οφ.
Το φιλμ του αγώνα...
11' Ο Ρουμπουλάκου εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Κωνσταντόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γεωργίου ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε εύκολα.

21' Πρώτη μεγάλη φάση για την Καλαμάτα. Ο Τριανταφυλλάκης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μπεγέτης ήταν μόνος του και έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
23' Επικίνδυνο χτύπημα φάουλ του Κόντη, α Κοψαχείλης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε.
47' Ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Κρητικός έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Στρατομήτρος έκοψε με κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Τριανταφυλλάκη αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα άουτ.
50΄Με 10 παίκτες μένει η Καλαμάτα! Δεύτερη κίτρινη και αποβολή στον Κωνσταντόπουλο γιατί κλώτσησε την μπάλα εκτός φάσης. Εντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων με τον διαιτητή να είναι αυστηρός σε αυτή την απόφαση.
59' 1-0 γκολ. Ο Ρουμπουλάκου εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά και ο Μπεγέτης με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για την Καλαμάτα.
62' Δυνατό σουτ του Α. Γεωργίου απόκρουσε ο Κοψαχείλης με διπλή προσπάθεια.
63' Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για το 2-0. Ο Τριανταφυλλάκης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και στρώθηκε στον Τσιμικλή, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Γεωργίου, καθυστέρησε όμως λίγο και ο Τσιριγώτης με σωτήριο τάκλιν κόντραρε την μπάλα.
76' Ενταση στον αγωνιστικό χώρο.... Από μια κίτρινη σε Τσιμικλή και Τσιριγώτη από τον διαιτητή που έχασε τη φάση.... Ο Τσιριγώτης έσπρωξε τον Τσιμικλή, τον έριξε κάτω και έπρεπε να αποβληθεί. Στην συνέχεια ο Τριανταφυλλάκης έριξε κάτω τον Τσιριγώτη και θα έπρεπε να αποβληθεί και αυτός, Αντί για κόκκινη σε Τσιριγώτη ο διαιτητής έδειξε κίτρινη σε Τσιριγώτη, Τσιμικλή και στην συνέχεια στον Κρητικό που διαμαρτυρήθηκε!

81' Νέα ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Τσιμικλής έκανε την πάσα στον Κρητικό που μπήκε στην περιοχή από δεξιά αλλά πλάσαρε άουτ.

83' Δυνατό σουτ του Κωστάκη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
85' Μακρινό φάουλ του Α. Γεωργίου, ο Νικητόπουλος παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ με κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Κωνσταντόπουλος (23' η πρώτη, 55' η δεύτερη), Ρουμπουλάκου 60'), Ψυχογιόπουλος (65'), Σπανός (66'), Τσιριγώτης (76'), Τσιμικλής (76'), Κρητικός (76').
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκου, Μπλέτσας (9' λ.τ. Νικητόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Τριανταφυλλάκης (80' Δρούγας), Μπεγέτης, Κρητικός (87' Αθανασόπουλος).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Γεωργίου, Λιβέρης (24' λ.τ. Τσιριγώτης), Σαμαράς, Κόντη (65' Μπάστας), Κωστάκης, Κυπαρίσσης, Στρατομήτρος ,Α. Γεωργίου, Πέττας (46' Φίλαι), Διαμαντόπουλος, Χαρτσιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages