Ο Ο. Βουδούρης ΔΕΝ ψηφίζει - Ο Φ. Χαρίτος μιλά για την νέα στάση - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Ο. Βουδούρης ΔΕΝ ψηφίζει - Ο Φ. Χαρίτος μιλά για την νέα στάση

Ο Ο. Βουδούρης ΔΕΝ ψηφίζει - Ο Φ. Χαρίτος μιλά για την νέα στάση

Share This
"Δεν μπορώ να ψηφίσω μέτρα που δεν έχουν σχέση με το πραγματικό αντικείμενο του δανεισμού και μέτρα που θα φέρουν μεγαλύτερη ύφεση...", υπογράμμισε (ξανά) με έμφαση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.
O κ. Βουδούρης επέμεινε στην αρνητική ψήφο απέναντι με φόντο την αυριανή ψηφοφορία και σημείωσε πως πλέον υπάρχει και ένα μείζον πρόβλημα που ανοίγει και που έχει να κάνει με το "..κύρος και την αξιοπιστία της κυβέρνησης που χάθηκε", αφού και οι "...στόχοι οι οποίοι τέθηκαν δεν τηρήθηκαν".
Ο πολιτικός σεισμός, πάντως, των χθεσινών εξελίξεων με ένα απίστευτο μείγμα αστάθειας και παραιτήσεων, αλλά και τελεσιγράφων, στιγματίστηκε και από την στάση του ΛΑΟΣ. Ο πολιτευτής του κόμματος Φώτης Χαρίτος υπογράμμισε πως "...σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πρόβλημα εμείς με τον κ. Παπαδήμο. Πρόβλημα υπάρχει με την στάση των τροϊκανών και τα όσα εκβιαστικά και ως τίθενται στην δανειακή σύμβαση ως κείμενο". Ο κ. Χαρίτος συνέχισε πως "...συμφωνούμε τη λογική της βοήθειας και στήριξης, αλλά με τίποτα με τον τρόπο που αυτή τίθεται...γιατί να μην υπογραφεί η εγγύηση της αποτελεσματικότητας του προγράμματος που μας προτείνεται και από τους ίδιους τους εταίρους μας;;;", σημείωσε και κατέληξε πως δεν θα ψηφιστεί από τον ΛΑΟΣ η αυριανή προώθηση του νέου μνημονίου στην ολομέλεια της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages