Τελικά οι έδρες του Επιμελητηρίου και με την "βούλα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τελικά οι έδρες του Επιμελητηρίου και με την "βούλα

Τελικά οι έδρες του Επιμελητηρίου και με την "βούλα

Share This
Απορρίφθηκαν οι προσφυγές που είχαν ασκηθεί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας από τον συνδυασμό του Γ. Καραμπατου εναντίον του νυν προέδρου Δημητρίου Αδαμόπουλου και του μοναδικού του συμβούλου κ. Τζανετέα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και έτσι παραμένει η ίδια σύνθεση του Δ.Σ. αναφορικά με την κατανομή των εδρών.
Υπενθυμίζουμε ότι οι προσφεύγοντες ζητούσαν την ακύρωση του πρακτικού της εφορευτικής επιτροπής που έδινε δύο έδρες στον συνδυασμό του Δημ. Αδαμόπουλου, ισχυριζόμενοι ότι υπάρχει εσφαλμένη ερμηνεία του νόμου που διέπει τις εκλογές των μελών του ΔΣ στα επιμελητήρια και ειδικότερα ισχυρίζονταν ότι υπήρξε εσφαλμένος υπολογισμός του εκλογικού μέτρου από την δικαστική αντιπρόσωπο καθώς και η διάθεση των εδρών στην δεύτερη κατανομή.
Οι δικηγόροι των καθων η ένσταση Χρ. Αρχοντής και Κων. Μαργέλης υποστήριξαν ότι η κρατούσα νομολογία των δικαστηρίων εναρμονίζεται απόλυτα με την άποψη της δικαστικής αντιπροσώπου δηλαδή για την διλαθεση της έδρας στην Β κατανομή υπερ του συνδυασμού με τα μεγαλύτερα υπόλοιπα και όχι υπερ του συνδυασμού που έχει λάβει ήδη έδρα από την Α κατανομή, άποψη την οποία ακολούθησε και το Πρωτοδικείο της Καλαμάτας.
Και τώρα περιμένουμε όλοι τι θα γίνει μετά από αυτήν την εξέλιξη που δεν εκπλήσσει.. κανέναν γιατί οι επιχειρήσεις κλίνουν η μία μετά την άλλη, η καταστροφή είναι το κάτι άλλο σχεδόν σε όλους τους επιχειρηματίες της Μεσσηνίας ,και ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δ. Αδαμόπουλος αφού ψήφισε τον προϋπολογισμό Καραμπάτου για να μοιράσουν τα λεφτά του επιμελητηρίου σε αυτούς που θέλουν... τώρα το έχει ρίξει στις πίτες των συλλόγων (ευτυχώς δεν τον καλούν όλοι) αποδεικνύοντας ότι ο Άνθρωπος είναι στον κόσμο του και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται δίπλα του συνεχίζοντας την τακτική Καραμπάτου.
Οι παρεμβάσεις από τους συλλόγους είναι καθημερινές, με το παράδειγμα του δικηγορικού συλλόγου Καλαμάτας να είναι από τα ποιο μεγάλα, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή μας αλλά και στην χώρα και ο λαλίστατος σε πολλά Θα... πριν τις εκλογές πρόεδρος του επιμελητηρίου και υποστηρικτής των συλλήψεων των επαγγελματιών απαξιεί να κάνει την οποιαδήποτε συνεδρίαση προκειμένου να πιέσει η να πάρει θέση το Επιμελητήριο σε κάποιο σοβαρό θέμα που απασχολεί τα μέλη του. Καλά αυτοί που τους έπεισε ο Καραμπάτος να ψηφίσουν αυτό το «φαινόμενο» είναι ευχαριστημένοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages