Δεν βλέπει με τίποτα εκλογές ο Τσίπρας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δεν βλέπει με τίποτα εκλογές ο Τσίπρας

Δεν βλέπει με τίποτα εκλογές ο Τσίπρας

Share This
Αμφιβολίες σχετικά με το αν θα πάει άμεσα η χώρα σε εκλογές εξέφρασε πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι «το σημερινό πολιτικό σύστημα είναι τόσο εύθραυστο που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να τεθεί υπό την κρίση του λαού».
Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Τσίπρας τόνισε ακόμη ότι «δεν πέρασαν ούτε τρεις μέρες από την ψήφιση των μέτρων και το δίλημμα νέα μέτρα ή χρεοκοπία μετατράπηκε σε εξίσωση, νέα μέτρα ίσον χρεοκοπία».
Όπως υποστήριξε, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο πρόβλημα της χώρας διότι αυτό το πακέτο αυτό δεν αποτελεί λύση, αλλά εξόντωση.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ευρωπαίοι και οι Γερμανοί «έχουν καταλάβει ότι το πλαίσιο που πρότειναν ως λύση είναι τραγωδία και ψάχνουν να βρουν μια ασήμαντη αφορμή για να μην αναλάβουν την ευθύνη».
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των υπογραφών, επισήμανε ότι η μόνη υπογραφή που έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο λόγο του «να ξηλώσει αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα».
Ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ακόμη ότι υυδέποτε υπήρξε επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος της χώρας από το ευρώ, ωστόσο, όπως είπε, επιβεβαιώνεται ότι μετά από κάθε πακέτο συμφωνίας η έξοδος από το ευρώ έρχεται πιο κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages