Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Share This
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με ψήφους 9 υπέρ και 8 κατά με σχεδόν την ίδια συνταγή όπως τα αλλά χρόνια που δείχνει ότι τελικά δεν έχει αλλάξει τίποτε. Στις ερωτήσεις που έθεσαν για επεξήγηση ορισμένα μέλη του επιμελητηρίου ο οικονομικός επόπτης κ Π.Τζανετέας δεν μπόρεσε να απαντήσει παρόλο την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε δείχνοντας ότι δεν έχει σχέση με αυτό που καλεί να υπογράψουν τα μέλη σύμβουλοι του Επιμελητηρίου.
Σχεδόν το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος δείχνοντας τελικά αυτό που φαινόταν, ότι δηλαδή ο προϋπολογισμός είναι σχεδιασμένος από τον κ Καραμπάτο κάτι που επιβεβαιώθηκε πλήρως όταν πήρε τον λόγο ο πρώην πρόεδρος Γ.Καραμπάτος και εξήγησε τις περισσότερες από τις απορίες των συμβούλων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ Αδαμόπουλος τάχθηκε υπέρ! της συλλήψης των επιχειρηματιών για χρέη προς το δημόσιο σε ερώτηση που του έγινε με τη δικαιολογία ότι αυτοί που «δεν χρωστούν είναι βλάκες»;...
Μάλλον επειδή ο κ Αδαμόπουλος είναι «φρέσκος» στον επιχειρηματικό τομέα (πρώην τραπεζικός υπάλληλος στην τράπεζα Κρήτης) και ο κλάδος που ασχολείται (Μεσίτης-Ασφάλειες) δεν έχει τις δυσκολίες με προσωπικό-εμπορεύματα-επενδύσεις κλπ που έχουν οι άλλοι κλάδοι δεν μπορεί καταλάβει το θέμα που ως γνωστόν έχει πάρει θέση εκτός των άλλων κατά! και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κώστας Μαργέλης .
Στα μελανά σημεία της συνεδρίασης ήταν ο προπηλακισμός ορισμένων μελών του επιμελητηρίου που όταν έκαναν σκληρή κριτική στον πρόεδρο, δέχονταν φραστική επίθεση από φίλο και υποψήφιο του πρόεδρου που είχε το ρόλο και την στάση του «Μπράβου» μέσα στην αίθουσα κάτι που πυροδότησε το κλίμα και χάριν στην ψυχραιμία κάποιων εμποδίστηκαν τα χειρότερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages