"O τραπεζίτης που κάνει τον πρωθυπουργό" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"O τραπεζίτης που κάνει τον πρωθυπουργό"

"O τραπεζίτης που κάνει τον πρωθυπουργό"

Share This
Ευτυχώς που κάποιοι δεν μασάν τα λόγια τους και λένε τα πράγματα με το όνομα τους.. Διαβάστε τι ανέφερε ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Καλαμάτας φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST για την πρωτοβουλία των φορέων κατά των διακοπών της ΔΕΗ.
"Η Ελλάδα στην μακρόχρονη ιστορία της έχει γνωρίσει πολλούς κατακτητές, οι οποίοι συχνά επέβαλαν διάφορους φόρους. Ουδείς όμως εκ των κατακτητών της δεν τόλμησε να διανοηθεί να τιμωρήσει, με διακοπή κάποιου κοινωνικού αγαθού, την οικογένεια του υπόχρεου στην καταβολή του φόρου.
Είναι λυπηρό για την Ελλάδα, την Ελλάδα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Κολοκοτρώνη, του Παπαφλέσσα, του Ρίτσου και του Σεφέρη, να έχει σήμερα ως πρωθυπουργό έναν τραπεζίτη, έναν μη εκλεγμένο, ο οποίος ουσιαστικά αλλά και τυπικά θα δώσει την εντολή διακοπής της ηλεκτροδότησης σε σπίτια φτωχών και ανήμπορων συμπολιτών μας. Είναι βέβαιο ότι ο τραπεζίτης που κάνει τον πρωθυπουργό, με την αδικαιολόγητη ανοχή των μεγάλων κομμάτων, έχει συνηθίσει μέχρι τώρα στη ζωή του σε «παχυλούς» μισθούς.
Δεν ξέρει και δεν μπορεί να αντιληφθεί την αίσθηση και την αγωνία ενός δικηγόρου, ενός επαγγελματία, ενός εμπόρου, ενός ανέργου, όταν έρχεται ο λογαριασμός της Δ.Ε.Η. να μην είναι αυτονόητο γι αυτούς ότι θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα χρήματα για να τον εξοφλήσουν, αλλά θα πρέπει να κάνουν έναν προϋπολογισμό στα οικονομικά τους για να δουν πότε θα μπορέσουν να τον πληρώσουν.
Απευθύνω έκκληση στην Ελληνική Πολιτεία, εν μέσω του βαρύ χειμώνα που περνάμε, να μην δοθεί καμία εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης σε σπίτια συνανθρώπων μας που αδυνατούν να πληρώσουν το «χαράτσι» ενόψει μάλιστα και της αναμονής της εκδόσεως από το Συμβούλιο της Επικρατείας της αποφάσεως που θα κρίνει την τυχόν αντισυνταγματικότητα του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages