Έτοιμοι για εκλογικό "πόλεμο" οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έτοιμοι για εκλογικό "πόλεμο" οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Έτοιμοι για εκλογικό "πόλεμο" οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Share This
Ένα κόμμα, πολλοί δελφίνοι, και ακόμα περισσότερα ..κομμάτια. Αυτή είναι η εικόνα του κόμματος που πριν από δύο χρόνια και κάτι είχε κερδίσει με τεράστια ευκολία τις εκλογές, χάρη σε ένα ...μικρό ψέμα του αρχηγού τους. Το λεφτά υπάρχουν. Αυτό βέβαια έχει περάσει πλέον στην ιστορία και οι εξελίξεις είναι και πάλι ραγδαίες. Το εντυπωσιακό είναι πως το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον χωρισμένο στα εξής τρία κομμάτια. Στην ...κορυφή που παλεύει για το ποιος θα πάρει την εξουσία, τους βουλευτές που έχουν τρομοκρατηθεί από τα ποσοστά και στον...κόσμο του ΠΑΣΟΚ που απλά ή αδιαφορεί ή κινείται προς άλλα κόμματα.
Όσον αφορά την δεύτερη κατηγορία, τους βουλευτές τα πράγματα είναι πολύ στριμωγμένα. Οι πιο πολλοί από αυτούς ξέρους καλά οτι θα ξαναδούν βουλή με το ...κυάλι και σε πηγαδάκια που κάνουν στην βουλή, μιλάνε για σπάνια "πολιτική μοναξιά" αλλά και για το φόβο που νιώθουν μπροστά στο επικείμενο εκλογικό βατερλό του ΠΑΣΟΚ..
Και επειδή και ο βουλευτής είναι μία ...δουλειά, οι πιο πολλοί από αυτούς φοβούνται και για το επαγγελματικό τους μέλλον, καθώς δεν έχουν συνηθίσει να κάνουν κάτι άλλο. Δύσκολοι καιροί για βουλευτές..Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Μεσσηνία που όλα δείχνουν ότι θα παλέψουν όλοι για μια(1) θέση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages