Τελικά μάλλον είναι στον κόσμο του - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τελικά μάλλον είναι στον κόσμο του

Τελικά μάλλον είναι στον κόσμο του

Share This
Αφού έκανε μια αυτοκριτική όπως τον συμφέρει ο κ Παπανδρέου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι πάλι υποψήφιος σε ανοιχτές διαδικασίες με κάλπη από την βάση έτσι όπως είχε γίνει όταν κέρδισε τον Βενιζέλο και μάλιστα επιμένοντας μόνο σε αυτήν την επιλογή. Είναι προφανές ότι αυτή η εξέλιξη δυσαρεστεί τον Βενιζέλο, που δεν ήθελε μια τέτοια εξέλιξη αφού προτιμούσε την εκλογή του από ένα κλειστό θεσμικό ή εσωκομματικό όργανο.
Υπερασπίζοντας το έργο του ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε σε μια από τις πολλές κατακτήσεις-αλλαγες που έγιναν και αυτή με τις χειροπέδες στους φοροφυγάδες.
Τον ενημερώνω διότι πρέπει να έχει μεσάνυχτα, ότι οι περισσότεροι φοροφυγάδες έχουν διαχειριστεί την παρουσία τους, τον κόπο τους την αγωνία τους και τα έχουν πληρώσει χάνοντας τα πάντα ακόμα και αυτοκτονώντας μερικοί από αυτούς που χρωστούν και στο Δημόσιο για αυτές τους τις επιλογές.
Σε αυτούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες αυτής της Χώρας και με τις λάθος ενέργειες τους την έφεραν μέχρι εδώ χωρίς να ρισκάρουν τίποτα εκτός από μερικές φορές τη καρέκλα τους τι γίνεται κ Παπανδρέου; Χωρίς να φορέσει χειροπέδες κανένας από αυτούς και μάλιστα και μερικοί που ομολόγησαν ότι τα πήραν... συνεχίζουν στις πλάτες όλων μας να κάνουν τους «σωτήρες» αποσκοπώντας μόνο στην υστεροφημία τους η στην «μάσα» αφού κανείς δεν τους πείραξε όταν απέτυχαν, με τα λεφτά τα δικά μας όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages