Χάνει 250 δις από επενδύσεις η Μεσσηνία... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χάνει 250 δις από επενδύσεις η Μεσσηνία...

Χάνει 250 δις από επενδύσεις η Μεσσηνία...

Share This
Eίναι πολύ δύσκολο να πας κόντρα στον λαϊκισμό και στον φανατισμό που αυτός δημιουργεί σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν.
Είναι επίσης δύσκολο σε μία χώρα που η υποκρισία κυριαρχεί να πεις πράγματα που δεν αρέσουν. Οι πάντες σκίζουν τα ρούχα τους για να γίνουν επενδύσεις αρκεί…αυτές να γίνουν «αλλού» και όχι στον τόπο τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σκουπίδια. Ολοι κατανοούν ότι πρέπει να δημιουργηθούν χώροι επεξεργασίας αλλά στον γειτονικό δήμο και όχι στον δικό τους.
Οι πάντες θεωρούν τον τόπο τους σπουδαιότερο και από τους Δελφούς και όταν μιλάνε για ανάπτυξη έχουν στο μυαλό τους την Ελβετία.
Η Ελλάδα δεν είναι όμως Ελβετία. Αυτό το παραμύθι τελείωσε μία για πάντα.
Η χώρα βούλιαξε και θα μείνει πολλά χρόνια βουλιαγμένη ένα εκατομμύριο άνεργους που θα αυξάνουν και εκατομμύρια νεόπτωχους. Μόνη λύση οι επενδύσεις.
Δεν υπάρχει καμία άλλη και το ξέρουν αυτό βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι ακόμα και τα μικρά παιδιά.
Επενδύσεις όπου να’ ναι και χωρίς καθυστερήσεις.
Εχει την πολυτέλεια η χώρα και ειδικότερα η Πελοπόννησος αυτή την στιγμή να απορρίπτει με ελαφρά την καρδιά μία επένδυση 250 εκατομμυρίων ευρώ; Η Μεσσηνία την απορρίπτει χωρίς καν να την δει…ούτε να την συζητήσει..!!!!
Δυστυχώς φαίνεται την έχει και μάλιστα χωρίς καν να την συζητήσει…
Ο κ. Πετράκος που δεν θέλει καμία επένδυση και πουθενά έδωσε το σύνθημα και ακολούθησε ο δήμαρχος Πύλου κ. Καφαντάρης ο οποίος χωρίς τις στοιχειώδεις γνώσεις στο θέμα βρήκε τάχα λάθος στην δημοσίευση για να απορρίψει την επένδυση…και μετά ακολούθησε όλος ο κόσμος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages