Οχι εκλογές επιμένει ο Στεφανόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οχι εκλογές επιμένει ο Στεφανόπουλος

Οχι εκλογές επιμένει ο Στεφανόπουλος

Share This
Το μήνυμα οτι “η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές αλλά μία κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει” στέλνει με άρθρο του στον κυριακάτικο τύπο ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Όπως αναφέρει στο άρθρο στην Καθημερινή της Κυριακής του ο κ. Στεφανόπουλος, αυτή η κυβέρνηση είναι του κ. Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος -τονίζει- διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο.»Συνεπώς τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, κατά τον οποίον ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας ώστε να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις» υπογραμμίζει.
«Τα κόμματα οφείλουν», συνεχίζει, «κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν» και βεβαίως ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς.
Ο κ. Στεφανόπουλος αμφισβητεί τα επιχειρήματα υπέρ των πρόωρων εκλογών που προβάλλουν η Ν.Δ. και τα κόμματα της Αριστεράς. Ταυτόχρονα αποδίδει σκοπούς ιδιοτέλειας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι οι εκλογές ωφελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages