Μετατάξεις υπαλλήλων ΟΤΑ και μετά χάος.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μετατάξεις υπαλλήλων ΟΤΑ και μετά χάος..

Μετατάξεις υπαλλήλων ΟΤΑ και μετά χάος..

Share This
Το πράσινο φως για μετατάξεις προσωπικού από τους δήμους στις υπηρεσίες μετανάστευσης των Περιφερειών δίνει με απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάσος Γαννίτσης, προκειμένου να υπερπηδηθούν οι δυσλειτουργίες που έχουν έως σήμερα καταγραφεί και αποδίδονται στην ελλιπή ή ευκαιριακή στελέχωση των υπηρεσιών που ασκούν την αρμοδιότητα έκδοσης των αδειών διαμονής για πολίτες τρίτων χωρών.
Ειδικότερα στη σχετική απόφαση επισημαίνεται ότι δυνατότητα υποβολής του αιτήματος μετάταξης (για τους μόνιμους υπαλλήλους) ή μεταφοράς (για τους ΙΔΑΧ υπαλλήλους) έχουν:
- οι μόνιμοι και οι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι που προέρχονται από δημόσιες υπηρεσίες, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και Περιφέρειες.
- οι μόνιμοι και οι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι που προέρχονται από δήμους, εφόσον έχουν υπηρετήσει για ένα τουλάχιστον έτος σε οργανικές μονάδες του Δήμου, με αρμοδιότητα την παραλαβή των αιτήσεων για τη χορήγηση ή ανανέωση των αδειών διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages