Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες στο Επιμελητήριο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες στο Επιμελητήριο

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες στο Επιμελητήριο

Share This
Έντονο παρασκήνιο, ένσταση Καραμπάτου, σενάριο για προεδρία Αδαμόπουλου
Μέρα περισυλλογής η χθεσινή για τους τρεις πρώτους συνδυασμούς που συμμετέχουν πλέον στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίο
υ Μεσσηνίας, αλλά το παρασκήνιο είναι ιδιαίτερα έντονο, μιας και από τη νέα εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.
Βασικό ερωτηματικό παραμένει ποιες συνεργασίες θα αναπτυχθούν, ώστε να εκλεγεί νέος πρόεδρος, από τη στιγμή που κανείς συνδυασμός δεν κατάφερε να αποκτήσει το μαγικό αριθμό των 11 εδρών, αριθμός που θα του έδινε και την προεδρία.
Η νομοθεσία δεν προβλέπει «δεύτερη Κυριακή», ούτε επανάληψη εκλογών, γι’ αυτό το λόγο μόνος δρόμος είναι η συνεργασία. Ωστόσο, ο απερχόμενος πρόεδρος και δεύτερος σε έδρες σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, Γιώργος Καραμπάτος, κατέθεσε ένσταση για τρία ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στις κάλπες και οι φάκελοι που τα περιείχαν δεν έφεραν σφραγίδα, ζητώντας μάλιστα επανάληψη των εκλογών.
Ωστόσο, ο απερχόμενος πρόεδρος και δεύτερος σε έδρες σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, Γιώργος Καραμπάτος, κατέθεσε ένσταση για τρία ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στις κάλπες και οι φάκελοι που τα περιείχαν δεν έφεραν σφραγίδα, ζητώντας μάλιστα επανάληψη των εκλογών.
Σε ό,τι αφορά μια ενδεχόμενη συνεργασία, επισήμανε μιλώντας στο «Θάρρος» ότι πρώτο μέλημα είναι το Επιμελητήριο και πώς θα συνεχίσει το έργο του.
Από την άλλη πλευρά, ο τρίτος κατά σειρά σε έδρες Δημήτρης Αδαμόπουλος επισήμανε ότι θα βρεθεί το κατάλληλο σχήμα, ώστε να λειτουργήσει αντιπροσωπευτικό προεδρείο των τριών παρατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages