Νίκας σε Μενδώνη και Κουκουλόπουλο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νίκας σε Μενδώνη και Κουκουλόπουλο

Νίκας σε Μενδώνη και Κουκουλόπουλο

Share This
Συνάντηση με τη γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη, θα έχει σήμερα ο δήμαρχος Παν. Νίκας. Όπως ανέφερε χθες, στην ατζέντα θα είναι θέματα που αφορούν στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για να ξεκινήσουν οι ανασκαφές στην Αρχαία Θουρία.
Παράλληλα, θα συζητηθεί η σύσταση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου που θα αναλάβει να λειτουργεί το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το οποίο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Επίσης, θα εξεταστούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Λίγο αργότερα, ο κ. Νίκας θα συναντήσει τον υφυπουργό Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλο. Όπως ανέφερε, θέμα της συνάντησης θα είναι η μεταφορά των μαθητών: «Στο Δήμο Καλαμάτας, αλλά και σε όλη την περιφέρεια, υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τη μεταφορά των μαθητών με ειδικές ανάγκες, και πρέπει να αντιμετωπιστεί τάχιστα. Όπως υπάρχει ζήτημα και με το δεκατιανό ενός ποσοστού παιδιών που οι οικογένειές τους δεν έχουν τη δυνατότητα να το καλύψουν, ιδιαίτερα στα ολοήμερα σχολεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages