Έξω από τα δόντια για «κηπουρούς» που έγιναν υπουργοί! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έξω από τα δόντια για «κηπουρούς» που έγιναν υπουργοί!

Έξω από τα δόντια για «κηπουρούς» που έγιναν υπουργοί!

Share This
Σφοδρή επίθεση εναντίον του πολιτικού συστήματος και προσωπικά στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη (σε εκδήλωση του Κοινωνικού Συνδέσμου) ο κ. Γ. Φλωρίδης λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου «μετέτρεψε το υπηρετικό του προσωπικό σε Υπουργικό Συμβούλιο», διευκρινίζοντας ότι όταν μίλησε κάποτε για «κηπουρούς» του κ. Παπανδρέου που έγιναν υπουργοί, είχε αδικήσει τους επαγγελματίες κηπουρούς.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Μακεδονίας Παλλάς με ακροατήριο κυρίως από στελέχη (ή πρώην στελέχη) του ΠαΣοΚ αλλά από τον κοινωνικό χώρο της ΝΔ, τα μέλη του Κοινωνικού Συνδέσμου, αφού ξεκαθάρισαν ότι δεν φιλοδοξούν να κάνουν τον Σύνδεσμό τους κόμμα, αλλά σίγουρα όπως είπαν το πολιτικό σύστημα χρειάζεται ριζικό μετασχηματισμό που δεν μπορεί να προκύψει από
τα υπάρχοντα κόμματα παρά μόνο από την υπέρβασή τους. Αναφέρθηκαν επίσηςστην έλλειψη δημοκρατικότητας στα πολιτικά κόμματα και κυρίως στο ΠαΣοΚ:
«Η έλλειψη δημοκρατίας στα κόμματα στην ακραία εκδοχή της μεταφέρθηκε το 2009 στην κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου με την
μετατροπή του υπηρετικού προσωπικού σε Υπουργικό Συμβούλιο» είπε ο κ. Φλωρίδης ο οποίος σημείωσε για τον κ. Παπανδρέου ότι αποτελεί την ακραία αντίληψη του ηγεμόνα που όταν εκλέγεται αρχηγός του κόμματος κατακτά το κόμμα και όταν εκλέγεται Πρωθυπουργός κατακτά τη χώρα.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι το «το ΠαΣοΚ νίκησε κατά κράτος τον Πρωθυπουργό του, τον Κώστα Σημίτη και τέλειωσε το εκσυγχρονιστικό εγχείρημα»και ότι από το 1922 η Ελλάδα ηττάται συνεχώς έχοντας μόνον δύο στρατηγικές κατακτήσεις: την ένταξη της Ελλάδας στην (τότε) ΕΟΚ επί Κωνσταντίνου Καραμανλή και την ένταξή της Ελλάδας στην ευρωζώνη με το ευρώ επί κ. Κ. Σημίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages