Πέρασε ...ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ στην Ζάκυνθο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πέρασε ...ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ στην Ζάκυνθο

Πέρασε ...ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ στην Ζάκυνθο

Share This
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου της Football League 2 σκαρφάλωσε η Καλαμάτα, επικρατώντας της Ζακύνθου στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού με 2-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν από το πρώτο σφύριγμα τα ηνία της αναμέτρησης, θέλοντας να καταστήσουν σαφές ποιος είναι το αφεντικό και εκμεταλλευόμενοι την πολύ κακή Ζάκυνθο, ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τέρματα των Τριανταφυλλάκη στο 12΄ και Τσιμικλή στο 35΄ και τα μυαλά στα κάγκελα..
Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο.....οι Νησιώτες ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμούς με την εικόνα του αγώνα να αλλάζει πλήρως. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μαγκαφίνη περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, δεχόμενοι αρκετή πίεση η οποία ωστόσο δεν απέφερε καρπούς για τους γηπεδούχους. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Κοψαχείλης βρήκε σύμμαχό του το δοκάρι σε σουτ του Νεοφύτου στο 60΄, αυτοί δεν κατάφεραν ποτέ να επανέλθουν στον αγώνα μένοντας με τους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας κόντρα στο ΠΑΟ Ρουφ.
D.T.S ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τοπαλίδης, Γραικός (69' Κόντη), Λιβέρης, Χαρτσιάς, Σαμαράς, Τσιριγώτης (46' Δριμούρας), Κωστάκης, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου, Νεόφυτος (66' Κακολύρης), Χαριάτης.
ΠΣ KALAMATA: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκος, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Αθανασόπουλος (86' Δασκαλάκης), Πετρουζέλλης ΚΑΛΑΜΑΤΑ:(76' Χρυσανθόπουλος), Τριανταφυλλάκης (69' Κωστής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages