Τι έδειξε το γκάλοπ της Alco - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οκτώ κόμματα θα συμμετείχαν στη Βουλή αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση της ALCO για το Contra Channel.
Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα προβάδισμα της τάξης των 13 μονάδων έναντι του ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 30%, το ΠΑΣΟΚ στο 17% το ΚΚΕ στο 12%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 9,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8%, ο ΛΑΟΣ 7%, οι Οικολόγοι 4% και η Δημοκρατική Συμμαχία 3%.
Διαφοροποιημένες είναι οι γνώμες των πολιτών για τους πολιτικούς αρχηγούς.
Τις περισσότερες θετικές έχει ο ο Φώτης Κουβέλης με 35% θετικές και 56% αρνητικές γνώμες και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 26% θετικές και 66% αρνητικές γνώμες, μετά έρχεται ο Α. Τσίπρας, η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στην χειρότερη μοίρα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 11% θετικές και 86% αρνητικές γνώμες.
Στην ερώτηση για την αξιολόγηση της στάσης του Αντώνη σαμαρά για τη στήριξη της κυβέρνησης Ππαπαδήμου, οι απόψεις είναι ακριβώς μοιρασμένες με το 41% να θεωρεί ότι ουσιαστικά προσυπέγραψε το μνημόνιο και ακύρωσε τις θέσεις της ΝΔ και το άλλο 41% να θεωρεί ότι λειτούργησε υπεύθυνα για την έκτη δόση και την αποφυγή της χρεοκοπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages