Στο πόδι οργανώσεις του νομού για να μην πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Στο πόδι οργανώσεις του νομού για να μην πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων

Στο πόδι οργανώσεις του νομού για να μην πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων

Share This
Το σωματείο εργαζομένων στην Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης -Καλαμάτας, το συνδικάτο Οικοδομών και συναφών επαγγελμάτων νομού Μεσσηνίας και το συνδικάτο Υπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα, απευθύνουν κοινό κάλεσμα σωματείων, φορέων και πολιτών σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Καλαμάτα την προσεχή Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 8.00 το πρωί, με σκοπό να αποκλείσουν τα ταμεία της ΔΕΗ, για να μην εισπραχθεί το ειδικό τέλος ακινήτων.
Παράλληλα, καλούν σε σύσκεψη τους φορείς του νομού, την προσεχή Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα, στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου της πόλης, με στόχο να οργανώσουν την δράση τους, έτσι ώστε να μην πληρώσουν οι πολίτες το ειδικό τέλος στα ακίνητα που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Στην κοινή πρόσκληση που απευθύνουν τα σωματεία εργαζομένων αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι ''η άρνηση πληρωμής αυτών των χαρατσιών δεν είναι μια 'τυπική' απόφαση που ο καθένας παίρνει μόνος του. Είναι μια ουσιαστική πράξη παρεμπόδισης της βάρβαρης και εξοντωτικής πολιτικής. Πράξη αντίστασης και ανυπακοής, η οποία θα σπάει την τρομοκρατία που καλλιεργεί το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, τρόικας και πλουτοκρατίας. Αλλά είναι, επίσης, και μια πράξη αλληλεγγύης στις λαϊκές οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages