Οι Αλβανοί γεμίζουν με χασίς μέσω φορτηγών την Ελλάδα! - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Οι Αλβανοί γεμίζουν με χασίς μέσω φορτηγών την Ελλάδα!

Οι Αλβανοί γεμίζουν με χασίς μέσω φορτηγών την Ελλάδα!

Share This
Οι αστυνομικές αρχές της Κορινθίας έπιασαν ένα ολόκληρο φορτηγό με προέλευση από την... Αλβανία, με σχεδόν 700 κιλά χασίς!!!
Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι την επιτυχία τους οι αστυνομικές αρχές την οφείλουν εν πολλοίς στην... τύχη, καθώς το λάστιχο του φορτηγού κλάταρε και αυτό ντελαπάρισε ύψος του Ξυλοκάστρου, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να αποκαλυφθεί το περιεχόμενο που μετέφερε.
Για να γίνει αυτό όμως, πιο πριν οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων που ακολουθούσαν είδαν προς μεγάλη κατάπληξη τον οδηγό του φορτηγού αντί να σταθεί για να δει την αιτία που τον έφερε εκτός δρόμου, να βγαίνει από το φορτηγό και να εξαφανίζεται στα χωράφια, βάζοντάς του στα πόδια!
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Τροχαία, που έσπευσε να δει τι ήταν αυτό που περιείχε το ασυνόδευτο πλέον φορτηγό. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν προς μεγάλη τους έκπληξη ότι στο φορτίο υπήρχαν 695 κιλά χασίς, μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί ποτέ στην χώρα μας!
Ο οδηγός μπορεί να την κοπάνησε, ωστόσο εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, που είναι κρεοπώλης με έδρα της επιχείρησης του στην πόλη της Κορίνθου, ο οποίος ωστόσο έχει λευκό ποινικό μητρώο και δεν είναι απαραίτητο να έχει σχέση με την μεταφορά. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages