Ο πρόεδρος και τα οράματά του - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αυτές τις ημέρες πήρα στα χέρια μου το επιμελημένο φυλλάδιο του συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπάτο «Δημιουργική Μεσσηνία».

Ο υπογράφων ενεργό μέλος του επιμελητηρίου και υποψήφιος του Συνδυασμού «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» έμεινα ενεός ή με ανοιχτό το στόμα όπως λέει ο λαός από το κολοσσιαίο έργο του Επιμελητηρίου και ιδιαίτερα του προέδρου του στα χρόνια που πέρασαν. Δράσεις πολυσχιδείς, με στόχο την εξυπηρέτηση των επαγγελματικών τάξεων που εκπροσωπεί το επιμελητήριο.
Προτάσεις, παρεμβάσεις, πρωτοβουλίες, απαιτήσεις, διεκδικήσεις, καταγγελίες, εκπονήσεις, εκπροσωπήσεις, προβολές, εκθέσεις, υπομνήματα, ημερίδες συνέδρια που υπηρετούσαν και υπηρετούν τον τουρισμό, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, αποτελούν δείγμα μόνο από τα έργα και τις ημέρες του ΠΡΟΕΔΡΟΥ!
Διαβάζοντας το φυλλάδιο ένοιωσα πραγματικά ασήμαντος γιατί αδυνατώ να βρεθώ σε έκσταση και να οραματιστώ σαν τον ΠΡΟΕΔΡΟ!
Ομολογώ ότι χάθηκα στον ποταμό των έργων, των οραμάτων και των προοπτικών του ΠΡΟΕΔΡΟΥ!
Αναζητώντας σχεδία για την προσωπική μου αξιοπρέπεια, σκέφτηκα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου και να προτείνω στον συνδυασμό που μετέχω και τους λοιπούς φερέλπιδες υποψηφίους να σε επιλέξουμε πρόεδρο δια βοής ΙΣΟΒΙΟ!
Στη διάρκεια της μέρας το ματαείδα το πράγμα και αναθεώρησα την άποψή μου γιατί σκέφτηκα τις τηγανιτές πατάτες που έφαγα χθες βράδυ στην Ταβέρνα.
Όταν το εξοχήν παραγόμενο προϊόν της Μεσσηνίας που λιμνάζει σε συνεταιρισμούς και αποθήκες και δεν διοχετεύεται σε όμορα κράτη των «Δρόμων του λαδιού και της ελιάς» αλλά ούτε μπαίνει στις τηγανιτές πατάτες, ε τότε πρόεδρε κάτι συμβαίνει στο… Βασίλειό σου!
Όταν το καλάθι των Μεσσηνιακών προϊόντων δεν έχει μπει στα SUPER-MARKET της ΕΛΛΑΔΑΣ τότε πρόεδρε οι σύμβουλοί σου αμειβόμενοι ή μη έχουν αποτύχει.
Όταν τα μεσσηνιακά προϊόντα δεν αποτελούν μέρος της διατροφικής αλυσίδας του έλληνα και του ξένου επισκέπτη της χώρας μας τότε πρόεδρε εσύ και οι σύμβουλοί σου ιστορικοί και ανιστόρητοι έχετε αποτύχει.
Πρόεδρε στην πολύχρονη θητεία σου έδωσες πολλά στον επιμελητηριακό θεσμό, ήλθε η ώρα σου όμως να παραδώσεις την συνταγή και άσε τα μέλη να κρίνουν αν είναι άξιοι συνεχιστές του έργου σου.
Η πολύχρονη άσκηση εξουσίας φθείρει και διαφθείρει, η διαφθορά θέλω να πιστεύω ότι δεν σε ακούμπησε, την φθορά, δεν μπόρεσες να την αποφύγεις.
Νομοτελειακά υφίστανται την φθορά όλοι εκείνοι που η καρέκλα έγινε προέκταση του πισινού τους, οι επονομαζόμενοι Καρεκλοκένταυροι.
ΠΡΟΕΔΡΕ έγραψες την ιστορία σου, πορεύσου λοιπόν εν ειρήνη στους δρόμους της ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ, οι σώφρονες πρέπει να γνωρίζουν που είναι το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages