"Ποιος τον ξέρει, ποιος τον εμπιστεύεται τον Παπαδήμο;" - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
"Ποιος τον ξέρει, ποιος τον εμπιστεύεται τον Παπαδήμο;"

"Ποιος τον ξέρει, ποιος τον εμπιστεύεται τον Παπαδήμο;"

Share This
Μπορεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης να δηλώνει πως στηρίζει και θέλει τον Λ. Παπαδήμο ωστόσο άλλα έλεγε τον Ιούνιο. Δείτε στο News 247 τι δήλωνε για το πρόσωπό του (Vid)
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης έχει επαναλάβει ότι είχε προτείνει στον Καραμανλή για πρωθυπουργό τον Γ. Παπαδήμο, καμαρώνοντας για την πρότασή του.
Ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι στηρίζει τη νέα κυβέρνηση και τον Λ. Παπαδήμο δείχνοντας το δάχτυλο στα άλλα κόμματα που δεν τον άκουσαν και έφτασε η χώρα σε αυτή τη κατάσταση.
Ωστόσο φαίνεται πως ξεχνά τι έλεγε στις 15 Ιουνίου του 2011 όπου δήλωνε στο δελτίο του Μέγκα για τον Λ. Παπαδήμο "Μα ποιος τον ξέρει, ποιος τον γνωρίζει ποιος εμπιστεύεται το ανάστημα που έχει;", λέγοντας πως θέλει για πρωθυπουργό τον Κωστή Στεφανόπουλο. http://news247.gr/ellada/politiki/poios_ton_kserei_poios_ton_empisteuetai_ton_papadhmo.1504623.html
Τη μια στιγμή μιλάει απαξιωτικά για το πρόσωπο του Λ. Παπαδήμου ενώ σήμερα "μαλώνει" όσους δεν τον θέλουν στη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages