Ευτυχώς εκτός εφεδρείας οι γιατροί στα νοσοκομεία.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ευτυχώς εκτός εφεδρείας οι γιατροί στα νοσοκομεία..

Ευτυχώς εκτός εφεδρείας οι γιατροί στα νοσοκομεία..

Share This
Νέα εγκύκλιος του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου, εξαιρεί από το νόμο για την εφεδρεία, όχι μόνο τους γιατρούς και νοσηλευτές στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και τους φαρμακοποιούς, τους βοηθούς φαρμακείων, τους ψυχολόγους, τους βιοχημικούς, ακτινοφυσικούς, τους διαιτολόγους, τους κοινωνικούς λειτουργούς, τους φυσιοθεραπευτές, τους τεχνολόγους Εργαστηρίων και ακτινογραφιών, μάγειρες, τραυματιοφορείς, φύλακες κ.α.
Η εγκύκλιος αποτελεί ουσιαστικά «απάντηση» στην αδυναμία των δημόσιων νοσοκομείων να ανταπεξέλθουν έστω και στις στοιχειώδεις λειτουργίες τους, εάν ο νόμος για την εφεδρεία, εφαρμόζονταν για το προσωπικό τους.
Η ερμηνευτική εγκύκλιος αναφέρει: Η εγκύκλιος
«Κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4024/11 (226 Α) και εν συνεχεία των σχετικών κατευθυντηρίων εγκυκλίων / οδηγιών που δόθηκαν από το καθ΄ ύλη αρμόδιο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, παραθέτουμε τα κάτωθι:
Προκειμένου να εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 33 του Ν. 4024/11 (226 Α) και να επιτευχθεί η κατάργηση κενών οργανικών θέσεων στα Νοσοκομεία εποπτείας σας, με τις οριζόμενες διαδικασίες, αναφέρουμε προς διευκόλυνσή σας αναλυτικά, όλους τους κλάδους ανά κατηγορία και ειδικότητα του Νοσηλευτικού, Επιστημονικού και Παραιατρικού προσωπικού των Δημοσίων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, που προσφέρουν υπηρεσίες συναφείς με το έργο της Ιατρικής Υπηρεσίας και παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την άμεση ενημέρωση των Νοσοκομείων εποπτείας σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages