230.000 ευρώ είναι ο ετήσιος βασικός μισθός της επιτρόπου Δαμανάκη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

230.000 ευρώ είναι ο ετήσιος βασικός μισθός της επιτρόπου Δαμανάκη

230.000 ευρώ είναι ο ετήσιος βασικός μισθός της επιτρόπου Δαμανάκη

Share This
Γράφει ο ΔΡ Κουτσούκος Αναστάσιος
Το Πολυτεχνείο και η πραγματικότητα...
Αλήθεις και ψέματα μιας προδομένης γενιάς..
.
Η φωνή του Πολυτεχνείου ή η “βρώμικη φωνή” του Πολυτεχνείου;
Επαναστάτρια ή χαφιές;
Τι κάνει η Δαμανάκη στην Ευρωβουλή ; Υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας ;
Εβραιο-τραπεζίτες και συμφέροντα της Ελλάδας, δε ταιριάζουν καθόλου!
Ενώ οι πολίτες πεινάνε, 230.000 ευρώ είναι ο ετήσιος βασικός μισθός της επιτρόπου Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης. Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά.
Όταν η εξέγερση των πολιτών και φοιτητών φούντωνε, το 1973, οι επιτελείς στην Ουάσιγκτον σκεφτόντουσαν εναλλακτικές λύσεις, γιατί ο δικτατορας υπηρέτης τους κ. Γ. Παπαδόπουλος τους “ένανε νερά” και δεν άφηνε τα αεροπλάνα της Αμερικής να πάνε στο Ισραήλ, για τον εκεί πόλεμο.
Έτσι, όσο η εξέγερση του Πολυτεχνείου φούντωνε η Πρεσβεία, λέγε με αφεντικό, σκεφτόταν διαφορετικά πρόσωπα, για την ανατροπή του κ. Γ. Παπαδόπουλου. Τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο, ως γνωστόν, μετέθεσε από τον Έβρο στην Αθήνα ο “γέρος της Δημοκρατίας” κ. Γ. Παπανδρέου, τακτική, που ακολουθεί και ο εγγονός κ. Γ. Παπανδρέου, δηλ. να εξυπηρετεί τους “εχθρούς του”, ενώ αδιαφορεί για τους υποστηρικτές του (και μετά την πατάει)!
Σύμφωνα, με τον αρχιπράκτορα του ΝΑΤΟ κ. Αθανάσιο Στριγά, που ούτε τον διαψεύδουμε, ούτε τον επιβεβαιώνουμε, ούτε τον γνωρίζουμε, κλήθηκαν στα υπόγεια της Πρεσβείας στις 16 Νοεμβρίου 1973, τρία πρόσωπα, που εκ των υστέρων ανέβηκαν ταχύτατα, ως εκλεκτοί, στην πολιτική ζωή της χώρας. Το κύριο πρόσωπο είναι η λεγόμενη “βρώμικη φωνή του Πολυτεχνείου”, κατά την κ. Λιάννα Καννέλη, η γνωστή μετέπειτα Επίτροπος στην Ευρώπη, κ. Μαρία ή “Μυριάμ” Δαμανάκη.
Η κ. Μαρία Δαμανάκη, εβραικής καταγωγής, όπως δηλώνει η ίδια, είναι κόρη Αξιωματικού Χωροφυλακής και θεωρηθηκε “συνεργάσιμη” αφού ο πατέρας ήταν Αξιωματικός Χωροφυλακής και ταυτόχρονα ήταν “φοιτήτρια” Πολυτεχνείου. Έτσι η κ. Δαμανάκη, η πράκτωρ των υπηρεσιών της Αμερικής και Ισραήλ, θεωρήθηκε, ως το κύριο πρόσωπο, που θα αναλάμβανε προβοκατόρικη δράση μέσα και έξω από το Πολυτεχνείο, για την ανατροπή του “αμνεπιθύμητου” πλέον ¨λάιτ δικτάτορα” κ. Γ. Παπαδόπουλου και την άνοδο στην εξουσία του “στυγνού δικτάτορα”, διοικητή της ΕΣΑ, αλλά φιλο-ισραηλινού κ. Ιωαννίδη, ο οπίος πρόδωσε βα΄σει σχεδίου και την Κύπρο. Ενώ το κίνημα ήταν αντιδικτατορικό τα τρία αυτά πρόσωοπα είχαν “εντολή” να στρέψουν τους φοιτητές μόνο στο πρόσωπο του κ. Γ. Παπαδόπουλου, για να έρθει πιο εύκολα ο κ. Ιωαννίδης, αλλά όχι να φύγει η χούντα!
Αν ακούσει κανείς την “κασσέτα” Εδώ Πολυτεχνείο, διαπιστώνει ότι η κ. Μαρία Δαμανάκη, δεν φοβότανε καθόλου – αφού ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία – κατά τον κ Στριγά. Επίσης, στα αποσπάσματα αυτά δεν υπάρχει ο ήχος του περίγυρου, λες και η κ. Δαμανάκη ήταν κλεισμένη μόνη της κάπου και δεν ακουγόντουσαν οι φωνές των συμφοιτητών της! Οι πληροφορίες φέρουν την κ. Δαμανάκη να είναι εκτός Πολυτεχνείου – κάπου κοντά στα Τουρκοβούνια – και να παρεμβαίνει στον σταθμό μέσω από τον αναμεταδότη στα Τουρκοβούνια – με την βοήθεια των ανθρώπων που την βάλανε στο Πολυτεχνείο. Όσο για την σύλληψη ή φυλάκιση , που γράφει στο βιογραφικό της οι ίδις πηγές λένε ότι δεν έγιναν ποτέ!
Η πορεία της εκλεκτής της Πρεσβείας είναι γνωστή. Πέρασε από όλλα τα κόμματα, με “εντολές” να τα διαλύσει και τα κονόμησε, ειδικά από τον ΣΥΝ. Δίκασε τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέα Παπανδρέου το “βρώμικο '89” και παρόλα αυτά “ως φίλη” του κ. Νίκου Παπανδρέου, όπως η ίδια λέει, μπήκε στο ΠΑΣΟΚ. Φανταστείτε ο γυιός του Ανδρέα, τι λάθος έκανε!! Παρότι οι καταγγελίς που έφταναν στο περιβάλλον Παπανδρέου, έλεγαν ότι η κ. Δαμανάκηξ τα “έχει βρει” με την δεξιά και την δούλευε ο κ. Κ. Καραμανλής ότι θα την έκανε Πρόεδρο Δημοκρατίας, για να μην γίνουν οι εκλογές του Μαρτίου 2010, εντούτοις οι αδελφοί Παπανδρέου, φοβόντουσαν μάλλον την κ. Δαμανάκη και δεν την απομόνωναν, ενώ τώρα διαγράφουν τα πιο σοβαρά στελέχη!
Η κ. Δαμανάκη, όπως λένε οι πληροφορίες, είναι βαθιά μπλεγμένη με μια ΜΚΟ, (Δίκτυο Γυναικών, που της έχει ήδη υποβληθεί μήνηση από της Εισαγγελέα Εφετών, που δήθεν υποστήριζε γυναίκες από την βία, ενώ η ίδια η ΜΚΟ έσπρωχνε τις γυναίκες αυτές στα πορνεία της οδού Συγγρού! Τα ίδια πρόσωπα εντόπιζαν εύπορες γυναίκες και αφού τις χώριζαν – στο όνομα δήθεν του φεμινισμού - τις εκβίαζαν να υιοθετήσουν παιδιά, που ο κύκλος της κ. Δαμανάκη έφερνε, λένε, από το Ισραήλ! Στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου και στο Συμβούλιο Εφετών, έχουν ήδη κατατεθεί επτά μηνύσεις κατά της κ. Δαμανάκη για εκβιασμό, διατάραξη οικιακής ειρήνης, σωματεμπορία, παράνομες υιοθεσίες, απειλές, οργανωμενη μαφία υποκόσμου κλπ... και οι εισαγγελείς κάνουν “το αμερικανάκι”, ως τώρα! Φαίνεται η κ. Δαμανάκη κληρονόμησε πολλές συνήθειες από τον πατέρα της, Αξιωματικό Χωροφυλακής!
Η κ. Δαμανάκη Μαρία κατέχει παράνομα την θέση της Επιτρόπου, αφού δεν ανέφερε ποτέ στην Ευρώπη, τις μηνύσεις, που υπάρχουν εναντίον της! Ας σημειώσουμε ότι η κ. Μαριέττα Γιαννάκου, έχει δηλώσει ότι βοήθησε στην εκλογή της κ. Δαμανάκη ως Επιτρόπου, γιατί μοιραζόντουσαν και πολλά σκάνδαλα μαζί, όπως το σκάνδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευρωπαικά Προγράμματα, παράνομες εκλογές Καθηγητών, μετραγγραφές φοιτητών κλπ... Παντρευόταν διάφορους και μετά τους εκβίαζε με αγωγές αποζημίωσης. Ας θυμηθούμε και την δήλωση περί επιστροφής στην δραχμή. Εκείνη την Παρασκευή εξαιτίας της κ. Δαμανάκη έφυγαν για Κύπρο δύο δις ευρώ. Ως Επίτροπος συνέχισε το κταστροφικό έργο, δίνοντας άδεια στους Τούρκους ψαράδες να ψαρεύουν πενταπλάσιους τόνους ψάρια από τους ΄Ελληνες ψαράδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages